OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Cuckoo’s Nest är en restaurang & bar och en mötesplats för visionärer och drömmare, kreatörer och tvärtomtänkare, innovatörer och möjlighetsmänniskor. Beläget i Radisson Blu Riverside Hotel på Lindholmen, Göteborg. Att Cuckoo’s Nest är en plats där man befinner sig i gränslandet mellan genialitet och galenskap avspeglar sig i allt från inredning till servicen till våra gäster. Restaurangen är tvåfaldig vinnare av priset Europas Bästa Bar.
Eftersom gränsen mellan genialitet och galenskap är hårfin, döpte vi restaurangen till Cuckoo’s Nest. Vi tror att du kommer att känna dig som hemma.
Vi söker nu en kreativ kock till Restaurang Cuckoo's Nest.
Du som söker brinner för matlagning och kvalité, du är noggrann och gör alltid det lilla extra. Du är lyhörd för våra gästers önskemål, har ett stort servicetänk och en positiv attityd.
Du behöver ett par års erfarenhet av professionell matlagning och ha arbetat aktivt i ett a la cartékök.
Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet inom liknande a la cartéverksamhet.
Som person sätter du gästernas behov och önskemål först. Din vilja att vara med och utveckla är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull, ambitiös och har ett öga för detaljer.
Intervjuer sker löpande, tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstiderna är förlagda över kvällar.
Lön enligt överenskommelse.
Vill du veta mer eller är du intresserad av jobbet är du välkommen att kontakta
Köksmästare Antonia Konsampasoglou på 031-383 40 00.
Läs mer om restaurangen på www.cuckoosnest.se (http://www.cuckoosnest.se/) eller på Instagram (https://www.instagram.com/cuckoosnest_restaurant/)
Restaurangen är en del av Radisson Blu Riverside Hotel på Lindholmen och drivs av Winn Hotel Group.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anna Blomqvist
+46 70 1602761
Charlotta Olsson
+46 70 610 8767
Maria Tallén
+46 8 745 75 61
Nicklas Södervall
Madeleine Tempé
+46 8 470 91 01
Madeleine Tempé
+46 8 470 91 01