OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi behöver fler medarbetare i köket. Landvetter Airport Hotel är ett fyrstjärnigt fullservicehotell med hög personlig service och standard. Hotellet består av 186 rum och 12 konferens och mötesrum. Restaurangen har 250 platser. De gäster som besöker restaurangen är till en stor del utländska och svenska affärsresenärer, samt familjer. Vår inriktning är skandinavisk BBQ med influenser från olika delar av världen.Vår filosofi är att laga all mat från grunden med närproducerade råvaror.
Vi söker en kock med ett brinnande intresse för mat med stor fokusering på kvalité och service! Förutom att vara delaktig i kökets olika stationer ska du ha ett stort intresse av att baka. Du ska vara noggrann, initiativtagande, ha ansvarskänsla samt ha ekonomiskt sinne. Flexibilitet är viktigt, du ska kunna jobba dagar som kvällar och helger. Vi ser att du har en dokumenterad köksutbildning och minst 3 års praktisk erfarenhet av à la carte verksamhet.
Tjänsten är fulltid och schemalagd. Anställningsformen är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Individuell lön. Kollektivavtal finns.
Har du frågor så hör av dig till Oscar Bernhardsson på 0705-977553
Är du intresserad av tjänsten, skicka ett e-mail med personligt brev, Cv och bild på dig själv.
Märkt mailet med "kock"
Vi vill ha din ansökning senast den 20 Juni, ansökningarna behandlas löpande.
Endast fullständiga ansökningar behandlas.
Kontaktpersoner på detta företaget
Food & Beverage Manager Jessica Samuelson
031 -97 75 90
Hotellchef Annelie Bärve
031977577
Food & Beverage Manager Jessica Samuelson
031-97 75 90
Hotellchef Annelie Bärve
Food & Beverage Manager Jessica Samuelson
031 -97 75 90
F&B manager Jessica Samuelson
031-977590
Hotellchef Annelie Bärve
Annelie Bärve
Oscar Bernhardsson
0705977553
Restaurangchef Andreas Granhage
031-977590