OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.
Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro. Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se
ARBETSUPPGIFTER
Som kock i kommunens största kök kommer du ingå i ett team med 14 andra medarbetare. Din personlighet och förmåga att arbeta i ett team kommer värderas högt. Du kommer få laga mat till alla våra kundgrupper från 1 till 100 år. Dina kockkunskaper i det svenska köket är viktiga och dina erfarenheter av storkök samt vikten av att arbeta med hög säkerhet och hygien är av stor betydelse.
KVALIFIKATIONER
Du ska vara en eldsjäl som brinner för att laga och servera god och hälsosam mat utifrån kommunens riktlinjer.
Du har en kockutbildning i grunden.
Du ska vara en problemlösare som ser möjligheter i alla lägen.
Du ska ha förmågan att leverera en positiv attityd i din omgivning - arbetslag likväl som våra matgäster!
Du har god samarbetsförmåga och servicekänsla, samt god fysik och stresstålighet då arbetet vid vissa tillfällen kan vara tungt och stressigt.
Du skall kunna laga riktigt god mat till rätt kostnad!
Du skall ha förståelse för hur en kommun fungerar och förhålla dig till de lagar och regler kommunen behöver förhålla sig till.
Du har god servicekänsla och förstår att du representerar kommunen.
I arbetet ingår ett gott samarbete med de övriga pedagogerna/personalen i verksamheten så att maten blir en del av helheten.
Du behärskar svenska språket i tal och skrift.
ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Kontaktpersoner på detta företaget
Tf. Kostchef Maria Leopardi
0293218565
Kostchef Maria Leopardi
0293218565
Produktionschef Fredrik Holmgren
0293 218456