OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Här i Falkenbergs kommun kan du göra stor skillnad. Vårt jobb är att erbjuda god kommunal service i livets alla skeden. Vi är också med och utvecklar Falkenberg som plats. Vår vision är att vi växer för en hållbar framtid.
ARBETSUPPGIFTER
Brinner du för service och att sätta gästen i centrum? Gillar du matlagning från grunden och möjligheten att leda en ny grupp från start? Då är tjänsten som kock med teamledaruppdrag i köket på Tångaskolan något för dig.
Under 2022 genomgår Tångaskolans kök och matsal en renovering. I december väntas ett nytt kök och ny matsal stå klart och i denna annonsen söker vi en kock med uppdrag som teamledare som vill vara med och skapa kökets rutiner, vision och värdegrund från start. Köket byggs för ca 700 portioner. Det serveras frukost, lunch och mellanmål på skolan.
I köket ska det jobba fyra kockar varav en med ett teamledaruppdrag.
Som kock i Tångaskolans kök är du delaktig i kökets alla arbetssysslor så som matlagning, salladsberedning, disk, servering, städ, varuplock, beställning, egenkontroll, fakturering med mera.
Teamledaruppdraget innebär bland annat att du är huvudansvarig för verksamhetens dagliga produktion, du ska arbeta för att arbetsplatsens ekonomi är i balans, du ska fokusera på att personalen arbetar i enlighet med Måltid Falkenbergs värdegrundsord: trygghet, respekt, glädje och bemötande, du ska vara första kontaktperson till kunderna, du ansvarar för att egenkontrollsarbetet genomförs tillsammans med övrig personal samt att arbetsmoment och rutiner ur fysisk och psykosocial arbetsmiljö följs.
Du ska vara fokuserad på att personalen arbetar med ett positivt bemötande, medverka till deras utveckling och bidra till en god och hållbar arbetsmiljö.
KVALIFIKATIONER
Du har restaurangutbildning på gymnasienivå eller liknande samt flerårig erfarenhet av arbete som kock. Erfarenhet av arbetsledande position samt ledarskapsutbildning är meriterande. Ledarskapet, mat och matlagning ligger dig varmt om hjärtat och du delar vår åsikt om att måltiden är en viktig del av vardagen. Grundläggande kunskaper inom specialkost är en förutsättning. Som person är du ansvarstagande, tar egna initiativ, har förmåga att vara flexibel och leverera bra kvalitet i ett högt tempo.
Datorvanan är god vilket krävs då du kommer att arbeta med kostplaneringsprogrammet Mashie och beställnings- och fakturaportalen Raindance. Du behöver ha god kännedom om Livsmedelsverkets hygienföreföreskrifter och rekommendationer samt vara insatt i HACCP.
Din förmåga att förstå och använda svenska språket, både muntligt och skriftligt är mycket god.
Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet och vi tror därför att du håller dig frisk genom någon form av träning och ett hälsosamt liv.
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Därför välkomnar vi sökande som bidrar till detta.
ÖVRIGT
Vi undanber oss all kontakt med bemanningsföretag. All ansökan ska ske genom Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan. Kontakt med facklig företrädare nås via Kontaktcenter, telefon 0346-886000
Inom våra verksamheter i skola och förskola gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).Vi kräver därför ett utdrag ur belastningsregistret. Det är bra om du beställer detta utdrag från rikspolisstyrelsen i god tid, då de har en handläggnings tid på ca två veckor.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Rekrytering sker löpande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Enhetschef område Centrum Jennie Johansson
0346-886405
Verksamhetschef, Kost- och städservice Agneta Elofsson
0346-886097
Enhetschef, Område Centrum Norr Jenny Johansson
0346-885227
Enhetschef Kost- och Städservice Område Söder Åsa Persson
072-5093111
Lokalvårdssamordnare Anna Bodiroza
0346--886291
Samuel Lindeborg
0346-88 61 39
Förvaltningschef, serviceförvaltningen Majlis Wolfhagen
070-6386320
Enhetschef Åsa Persson
0346-885223
Enhetschef, kost- och städservice Susanne Hilmersson
072-1412002
Verksamhetschef Agneta Elofsson
0346-886097