Kock

Kock

Arbetsbeskrivning

Hornavan Hotell ligger vackert beläget i en fjällnära skärgård. Vi har 83 rum med allt från enkelrum till våra exklusiva sviter, restaurang, konferenslokaler, relaxavdelning, gym och även lounger där våra gäster är välkomna att sitta ner och umgås med varandra.


Nu söker vi kockar inför vintersäsongen. Som kock på Hornavan Hotell ansvarar du för vår restaurang. Det är ditt jobb att se till att våra gäster får en fantastisk upplevelse både när det gäller mat och service. Vi arbetar för att hålla hög kvalitet och det är därför viktigt att du har hög kunskap både när det gäller matlagning och presentationen av maten på tallriken.


Som person ska du vara ordningsam, social och strukturerad då arbetet innebär att du behöver ha många bollar i luften samtidigt. Vi vill även att kocken ska kunna erbjuda det lilla extra och gå ut och samtala med våra gäster i den mån det finns tid. Du ska ha en bred repertoar och kunna laga enklare mat för t.ex. en bussgrupp men också kunna laga en riktig lyxmåltid vid t.ex. bröllop. Oavsett ska kvalitén på maten hålla hög klass.


Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i ett restaurangkök och som är van att hålla ordning omkring sig eftersom köket också används av vår frukostpersonal.
Arbetet är indelat i säsonger där restaurangen har öppet i juni fram till augusti för att sedan stängas och öppnas igen i december. Därför söker vi nu en kock för vintersäsongen med start i december


Maila: anders@hornavanhotell.se
eller ring
0961 777 100

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hornavan Hotell AB
  • 2 platser
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 22 september 2021
  • Ansök senast: 30 november 2021

Postadress

VÄSTRA SKEPPSHOLMEN 3
ARJEPLOG, 93090

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024