Kock

Kock

Arbetsbeskrivning

Kostenheten tillagar patientkoster, serverar lunch och fika till externa gäster. Verksamheten är fördelad på fyra olika arbetsställen: produktionsköket på Nedre Vattugatan, Restaurang Kajutan, Mellanlagret och Café Entré på sjukhusområdet.

Region Jämtland Härjedalens tre kärnvärden; välkomnande, handlingskraftiga och pålitliga genomsyrar kostenheten och det arbete vi utför mot våra kunder och våra kollegor och medarbetare. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Vi har även en egen motionsanläggning för våra anställda.

ARBETSUPPGIFTER
Kock i produktionsköket: Tillagning av patientkost, packning av mat samt övriga i verksamheten förekommande arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
· Kockutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt tre års erfarenhet av yrket

· Kännedom och kunskap om livsmedelshygien och HACCP

· Datavana

· God språkförståelse och behärskar svenska i tal och skrift

· God fysik, då arbetet bitvis är tungt och påfrestande för kroppen

· Samarbetsvillig och gillar att arbeta i team

Sammanfattning

Liknande jobb


4 oktober 2024

3 oktober 2024

3 oktober 2024

3 oktober 2024