OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Till vår verksamhet i Solna söker vi nu kock med anställning omgående.
I köket på Bergshamraskolan lagar vi ca 1700 portioner lunch varav ca 400 portioner serveras på plats och resterande portioner packas och levereras till skolor och förskolor i närheten.
Vi söker dig som lagar mat med hjärtat, är bra på att sätta smaker, jobbar strukturerat och självständigt, är miljömedveten och har lätt att dela med dig av din passion och arbetsglädje till kollegor och elever.
Arbetsuppgifter/Ansvarsområde:
· Laga fantastiskt god mat
· Medverka till att regler, rutiner och policys följs
· Medverka till att egenkontroll HACCP sköts enligt rutiner
· Ansvara för att god ordning i köket efterföljs
· Rapportera till gruppledare
· Ansvara för att göra beställningar inom ansvarsområdet
· Medverka i arbetet att minimera matsvinnet
· Aktivt delta i service i restaurangen under öppettiden och hålla god ordning
Kvalifikationer:
· Du har relevant kockutbildning och kunskap inom specialkost
· Du har minst 5 års yrkesvana från storkök
· Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt där du har lätt för att kommunicera och samarbeta med övrig personal
· Goda kunskaper inom livsmedelshygien
· Du har god datorvana.
· Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Arbetstid:
Omfattning: Tillsvidaretjänst på heltid. Tjänsten är måndag till fredag, dagtid.
Skicka in din ansökan snarast då urval görs löpande fram till och med 2021-10-31. Ansökan kan endast göras via vår hemsida.
Vid frågor kontakta:
Annica.asberg@sodexo.com
Theodora.savvaki@sodexo.com
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.
Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.
Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. Vi är 420 000 medarbetare i 64 länder som kommer i kontakt med 100 miljoner konsumenter - varje dag.
Det gör oss till ett av världens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,