Kock

Arbetsbeskrivning

RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL
Radisson Blu Scandinavia Hotel är beläget vid Drottningtorget i Göteborg och öppnade 1986. Hotellet har 355 hotellrum varav 38 sviter. Standardrummen är bland de största i Göteborg och hotellets berömda Kungasvit mäter hela 160 kvm. Här har många stora celebriteter bott under sina besök i staden. På Scandinavia finns Hagabadet Spa & Yogastudio, två restauranger, stora ytor för event, butiker samt ett bevakat garage med parkeringsservice och elbilsplatser. Radisson Blu Scandinavia Hotel har en stor konferensavdelning med 15 mötesrum varav en stor bankettsal med kapacitet för 480 sittande gäster.


Vi söker en kock med ambition och nyfikenhet som vill vara med i vårt team och göra våra gästers upplevelse till något utöver det vanliga. Om det låter spännande och om du känner att du har det som krävs och vill vara en del i vårt team, då ska du kontakta oss.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
Alla relevanta arbetsuppgifter som förekommer i ett kök.
VAD VI KRÄVER AV DIG:
Den vi söker skall ha rätt attityd, vilket innebär mycket god samarbetsförmåga och positiv attityd gentemot gäster och medarbetare, 100% ”Yes I Can” attityd. Vi vill att du är diplomerad kock från en restaurangskola och har minst 2 års dokumenterad yrkesvana. Du skall vara en kreativ, stresstålig person med flexibilitet och kvalitetsmedvetenhet. Arbetar självständigt
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
VI ERBJUDER:
Ett utmanande arbete på ett internationellt hotell i ständig utveckling
Anställningen är en tillsvidareanställning
Oregelbundna arbetstider
Tillträde enlig överenskommelse

 
VI ERBJUDER:
Tillsvidare anställning. Heltid med 6 månaders provtjänstgöring. Tillträde efter överenskommelse.
Lön och förmåner efter överenskommelse

 
ANSÖKAN:
Din skriftliga ansökan med CV och personligt brev önskar vi via e-mail snarast sänt till:     
Radisson BLU Scandinavia Hotel
Andreas Olsson
andreas.olsson@radissonblu.com

Urval och intervjuer kommer att ske löpande

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Radisson Blu Scandinavia Hotel
  • 2 platser
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 7 oktober 2021
  • Ansök senast: 3 november 2021

Liknande jobb


Souschef

Souschef

23 november 2024

Souschef

23 november 2024

Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024