OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Öckerö är en kommun för alla där hållbarhet, trygghet och omsorg med människan i centrum präglar samhällsutvecklingen.
Vår vision är att Öckerö ska vara en levande skärgårdskommun med människan i centrum. I Öckerö kommun bor ca 13 000 invånare och vi har ca 1100 anställda i kommunen.
Tillsammans är vi unika, då vi lever och verkar i en kommun som består av 10 bebodda öar.
För dig som reser når du öarna på 50 min med snabbuss från centrala Göteborg. Du hittar oss två mil väster om Göteborg.
Vi uppskattar dig som vågar anta utmaningen att testa något nytt!
LOKO enheten arbetar med Lokalvård och Kost inom kommunens verksamheter. Vi erbjuder ett utvecklingsinriktat arbete inom den offentliga måltiden inom skola och äldreomsorg. Vi tar oss an framtidens utmaningar i gott samarbete med skolans- och äldrevårdens medarbetare med syftet att gemensamt nå en högre nöjdhet från våra gäster.
Vi söker nu en kock till vår verksamhet
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med att laga såväl kall som varm mat, laga mat till diverse specialkoster, salladsförberedning, för- och efterarbete i köket som innebär allt från planering och genomförande av matlagning, diskning och städning under och efter frukost, lunch och mellanmåls serveringar.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har genuint mat intresse, beredd att tänka nytt och vill vara en del av den utveckling som vi inom kostenheten sätter mål mot. Du skall ha en dokumenterad kockutbildning där livsmedelshygien, livsmedelskunskap, matlagning, specialkoster, ekonomi och datakunskap ingått.
Alternativ ha dokumenterad erfarenhet som arbetsgivaren kan bedöma likvärdig.
Arbetslivserfarenhet inom restaurang- eller storkök väger tungt och kännedom om kostdataprogram ett plus men inget måste. Förutom yrkeskunskaper sätter vi stort värde på egenskaper som serviceengagemang, en positiv inställning, noggrannhet, samarbetsförmåga och initiativförmåga.
Du som person tycker om att arbeta i ett högt tempo där det krävs att du är både flexibel och uppfinningsrik. Du tycker också om utmaningar och att du tillsammans med dina kollegor letar vägar för att kunna ge det där lilla extra för att maximera såväl smakupplevelse som måltidsstund för våra gäster. Svenska i tal och skrift är ett krav.
Dokumenterad kockutbildning innehållande livsmedelshygien, livsmedelskunskap, matlagning, specialkoster, ekonomi och datakunskap. Alternativ ha dokumenterad erfarenhet som arbetsgivaren kan bedöma likvärdig.
Svenska språket i tal, skrift och läsförståelse är ett krav.
Kontaktpersoner på detta företaget
Robert Svensson
031-97 62 46
Dick Andersson, Vision
031-97 62 00
Börje Eklund, SACO
031-97 62 00
Enhetschef Mikael Johannesen
031-978833
Kommunal Väst, Ronnie Bryngelsson
031-976955
Kretsloppschef Thomas Wijk
031-97 62 58
Ronnie Bryngelsson, Kommunal Väst
0705-23 92 33
Samhällsbyggnadschef Robert Svensson
031-97 62 00
Lars-Gunnar Andersson, SACO
031-97 62 10
Samhällsbyggnadschef Robert Svensson
031-97 62 46