OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kock
Avdelning Mat & Dryck på Fyrishov ansvarar för servering av förtäring i Restaurang & Lounge, Äventyrsservering vid inomhuspool, Sommarpaviljong vid utomhuspool, Matchkiosker, Konferenser, Mässerveringar och Eventserveringar vid konserter etc.
Vi söker en entusiastisk och dedikerad kock som kan arbeta i både det kalla som varma köket. Vi lagar dagens lunch från grunden och du behöver behärska svensk husmanskost. I arbetsuppgifterna ingår att förbereda och tillaga luncher och andra måltider samt produktion av smörgåsar och sallader, varumottagning, städ, tvätt och disk.
Du är social och gillar att möta/ lära känna nya människor samt att knyta nya kontakter. Som person ska du kunna hantera ett ständigt flöde av aktiviteter i verksamheten, du har ett stort tålamod och ett vänligt bemötande mot såväl kunder som kollegor. Du är kommunikativ och tycker om att arbeta i en händelsestyrd och föränderlig miljö. Du behöver vara noggrann och ha förmåga att kunna planera ditt arbete. Stresstålighet är ett måste då vi ofta har ett högt tempo.
Arbetstiden är förlagd måndag – söndag mellan 07.00 och 19.30 med tjänstgöring varannan helg. Tjänsten är heltid med 6 månaders provtjänst.
Flytande svenska i såväl tal som skrift är ett krav.
Fyrishov önskar jämn könsfördelning och mångfald inom verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2021-11-26. Ansökningarna behandlas löpande och intervjuer påbörjas 2021-11-29.
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser
Eventuella frågor besvaras av Mauricio Hidalgo, Kökschef
mauricio.hidalgo@uppsala.se