OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hindåsgården är en av Västsveriges främsta konferensanläggningar, i ständig utveckling och förändring med sikte på att vara bäst i klassen.
Du hittar oss mitt emellan Göteborg och Borås, 10 min från Landvetter flygplats, i en lugn och avkopplande miljö med skog och sjö som närmaste granne. Vi har det stora hotellets kapacitet med 82 rum (127 bäddar), 7 konferenslokaler och 7 grupprum, och det lilla hotellets värme och hemkänsla. Vi arbetar för att ge våra gäster personlig service, utsökt mat, värme och hemkänsla. Till oss kommer gäster från hela Sverige men även från utlandet, i huvudsak på konferens.
Hindåsgården är medlem i Svenska Möten vilket betyder att vi är utvalda och noga klassificerade enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem och Svanenmärkta.
Stor eller liten grupp, konferens, kick-off, bröllop eller andra önskemål-vi löser det mesta!
Är du den vi söker till vårt köksteam?
Så är du en engagerad, positiv och driven kock som har genuint intresse för service, mat och dryck. Sätter alltid stort fokus på gästen och dess upplevelse. Du trivs i situationer med högt tempo, stresstålig, punktlig, ta initiativ, var trendmedveten och bra på att samarbeta. Du har arbetat i ett restaurangkök i minst 5år. Vi är ett tajt team som sporrar och hjälper varandra, allt för att våra gäster skall trivas hos oss.
Vi arbetar måndag till fredag från frukost till kvällsskift, helger kan förekomma.
Du bor i vårt närområde, Härryda eller Bollebygds kommun. Eftersom att vi är belägna på "landet" är körkort och bil ett måste.
Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast via e-post info@hindasgarden.se
Vårt kök serverar bland annat lunchbuffé måndag – fredag, à la carte, konferensmiddagar, frukost, julbord samt bakar konferensfika för våra konferensgäster. Du kan hanterar stora sällskap likaväl som små, värnar om hög kvalitet i det du gör. Du ska laga mat med skicklighet och kärlek där råvarorna ska hanteras med respekt och finess.