OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Till vår verksamhet på Norrmalm söker vi nu en kock med känsla av god service som brinner för vegetarisk mat. Vi lagar och serverar mat till 2300 elever varje dag. Vi söker dig som kan konsten att laga större mängder mat samtidigt som du håller en hög kvalité och inte är rädd för smaker.
Arbetsuppgifter
• Planera dagen tillsammans med kollegorna
• Tillagning av dagens maträtter
• God kontakt och kommunikation med våra gäster.
• Tillsammans skapa upplevelser i restaurangen
• HACCP
Kvalifikationer/Krav
• Erfarenhet av arbete i kök eller liknade uppgifter
• Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Kunskap inom specialkost
• Intresse för mat och smaker
• God datorvana
Personliga egenskaper
• God servicekänsla
• Lyhörd för kundens behov
• Flexibilitet och god samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Förmåga att klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd
Vid frågor kontakta:
Daniella Nilsson: daniella.nilsson@sodexo.com
Omfattning: Tillsvidaretjänst 85% Tjänsten är förlagd måndag till fredag, dagtid.
Sista ansökningsdagen är 2022-01-02
Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Med verksamhet i 56 länder, servar vi 100 miljoner människor varje dag genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services.
Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster.
Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,