Kock

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en kock till Tidningshuset by Pontus och Pocket Café på Kungsholmen.

Tidningshuset by Pontus är en modern stor och trivsam kantin restaurang med nya spännande rätter varje dag. I vårt franskinspirerade Pocket Café hittar man allt från frukost, sallader, soppa och våra hembakta sötsaker.

Vi behöver nu stärka upp vårt team i köket och söker en trevlig social kock med stor passion för matlagning. Vi lagar allt från svensk husman till hela världen.

Köket vi serverar maten ifrån är ett öppet kök så ibland är kockarna de första gästerna möter. Kundnöjdhet och personlig service är något som ligger dig varmt om hjärtat och att du trivs med att vara ute bland våra gäster är viktigt för oss.

Vi ser gärna att du har ett gediget intresse och gärna kunskap av hållbarhetsarbete då restaurangen är både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001.



Pontus Frithiof och Nordrest har sedan många år ett framgångsrikt samarbete och driver flertalet verksamheter tillsammans så som Tidningshuset by Pontus och Pocket Café.

Pontus group eftersträvar högsta tänkbara kvalitet i allt vi gör, men aktar oss samtidigt för att fastna i varje form av överpretentiös stelhet eller konstlad snobbism. Vi vill vara bäst på det vi erbjuder, men samtidigt på ett avslappnat och charmigt sätt. Vi vill att våra gäster njuter och har kul i alla lägen, och att vi får dela den glädjen med dem genom vår förstklassiga mat, dryck och service. Högsta klass och kompromisslös kvalitet, men med glimten i ögat och nära till skrattet, det är vårt DNA. En nypa flärd helt enkelt.

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Våra värderingar:

Kvalitet - Flärd - Generositet

Överraska positivt - Sprida glädje - Vara tillgängliga



Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet!

Arbetstiderna är främst dagtid måndag-fredag.

Vi vill att du har:

3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

Minst tre års arbetslivserfarenhet som kock

Goda kunskaper i svenska och engelska

Omfattning: Heltid

Ansökan: Skicka din ansökan senast 31/12 Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF

Kontaktpersoner på detta företaget

Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén

Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist

Kattis Arvidsson

Madelene Henriksson

Andreas Österlund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Nordrest
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 7 december 2021
  • Ansök senast: 26 maj 2022

Besöksadress

Evenemangsgatan 31 , Solna
None

Postadress

Evenemangsgatan 31
Solna, 16979

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024