OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om Gyllene Bocken
Värdshuset Gyllene Bocken ligger mitt i Funäsfjällen placerad mellan storslagna fjäll. Miljön är sagolik både vinter som sommar. Gyllene Bocken bär idag stolta minnen från forna dagars fjällturism och vi har omsorgsfullt bevarat den genuint fjällrustika känslan som är vår själ. Vi vill att våra gäster ska känna sig som hemma men bli bortskämda med bra mat och god service. Här erbjuds ett fantastiskt vinterparadis för alla som älskar vintern med skidåkning utför och på tvären, snöskoter och allt annat som hör vintern till!
Till vår restaurang söker vi nu både Kökschef och kock för vintersäsongen. Vi brinner för råvaror av god kvalitet, gärna sådana som går att finna lokalt. De tillagas från hjärtat och med inspiration från hela världen.
Om dig
Du älskar att laga mat och tycker att det är det roligaste som finns
Du är en glad och positiv lagspelare
Du har mycket goda matlagningskunskaper
Du pratar svenska och gärna engelska
Om oss
Vår matfilosofi kan enkelt beskrivas som rustik ”fine dining” med moderna tekniker baserat på mycket lokala råvaror. Vi lagar mat till våra hotellgäster, restaurangbesökare, privata middagar och bröllop.
Tjänsten är heltid under perioden jan-april och kan även komma att omfatta vår sommarsäsong som startar i juni.
Lön & tillträde enligt överenskommelse. Boende kan vi naturligtvis ordna och självklart har vi kollektivavtal!
Har du bara några års erfarenhet? Ansök ändå, största vikt läggs vid kreativitet, engagemang och rätt personlighet!