OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.
På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.
Dibber Valpebo förskola ligger i Södra Lindhult i södra delen av Örebro och rymmer ca 80 barn. Köket lagar mat till husets barn och personal men även förskolans förskolebuss som tar med barn ut på upptäcksfärd varje dag.
Inom Dibber arbetar våra kök med att förverkliga den goda måltiden som är ett kvalitetsverktyg för att ha jämlik och god kvalitet.
Vi ser att man i största möjliga mån försöker jobba med svenskt kött och lokala råvaror och MSC märkt fisk, samt att vi är återhållsamma med chark och nötkött av hälsomässiga- och miljömässiga skäl.
I våra kök lagas det mesta från grunden och du som kock förväntas arbeta nära den pedagogiska verksamheten och vara en förebild för hälsofrämjande matvanor (Den Goda Måltiden) och samtidigt utmana barnens perspektiv på mat. Du är självklart en nyckelperson för att säkerställa kvaliteten på maten utifrån måltidsdokument, NKI (Nöjd Kund- Index) och livsmedelsverkets rekommendationer.
Du som person har lätt för att samarbeta i grupp och organisera din egen arbetsdag. Som en del av Dibber förskolor är du med och ger våra barn en meningsfull och njutbar måltidsupplevelse. Genom att vara den ledande förskoleaktören i Sverige så är vi med och påverkar framtidens samhälle. Rapporterar till rektor som är närmaste chef.
Arbetsuppgifter
● Operativt planera och utföra arbetet inom verksamheten på ett sätt som motsvarar våra kvalitets- och lönsamhetskrav.
● Hålla en hög kvalitetsnivå som stämmer överens med vår matpolicy.
● Ansvara för den dagliga verksamheten i köket.
● Laga frukost, lunch och mellanmål i den mån de förekommer.
● Planering av måltider tillsammans med kockarna på Kottebo förskola.
● Inköp genom webbhandel, följa ramavtal.
● Svara i telefon och läsa/skicka mail.
● Menyplanering, kvalitetskontroll och ekonomi.
● Ansvara och följa egenkontrollprogrammet, innefattar städning, disk och underhåll av de livsmedelslokaler som finns.
● Dagligt hållbarhetsarbete - svinn.
● Aktivt medverka i olika forum och utveckling inom skolrestaurangerna/förskolerestaurangerna.
● Aktivt medverka i olika sammanhang där måltiden är en del av den pedagogiska verksamheten.
● Sköta felanmälningar enligt rutin på enheten.
● Följa budget och de avtal vi har inom Dibber
Kvalifikationer
● Restaurangutbildning samt praktisk erfarenhet från restaurangvärlden.
● Svenska i tal och skrift
● Datorvana
● Kunskap om egenkontroll
Personliga egenskaper
Vi söker nu dig som känner glädje över att laga mat. Du ska vara en ansvarsfull person som kan planera din vecka utefter behovet av uppgifter. Barnen på förskolan är de främsta gästerna som äter maten tillsammans med personalen. Barnen har intresse för vad som händer i köket och ställer ofta nyfikna frågor varpå vi söker dig med en kommunikativ förmåga även gentemot barn. I köket blir det du som ansvarar för ordning och reda.
Vi erbjuder
● Arbete - dagtid måndag-fredag
● Arbetskläder
● Friskvård
● Personalstödsprogram
● Semester enligt kollektivavtal
Tillträde: efter överenskommelse.
Kontaktinformation
Matilda Fyrpihl, Rektor, 0762092069, matilda.fyrpihl@dibber.se
Arbetsplats
Ulrikelundsvägen 2
702 37 Örebro