OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en kock som är van att ha många bollar i luften. Här lagar vi mat från grunden med bra råvaror. Du skall ha vana med a la cartemenyer, bufféer, lunchmat och catering.
Vi serverar lunchbuffé och a la carte varje dag.
Utöver detta har vi temakvällar, musikkvällar, bröllop, catering, mässor och marknader.
Köket är litet så det är bra om du kan planera din dag. Det är alltid 2 personer i köket, kocken och en kallskänka. Vi har ca 15000 gäster på 3 månader under sommaren så det är ett högt tempo varje dag.
Vi söker dig som kan jobba lite under våren för att få en heltid under sommaren med start i mitten av maj till mitten på september.
Eftersom det inte går någon kollektivtrafik till Norderön behöver du kunna ta dig till och från arbetet på egen hand. För att ta sig till Norderön åker man en gratis färja också.