Kock

Arbetsbeskrivning

Hotel Amalias Hus är beläget i pittoreska Gränna och är ett fyrstjärnigt hotell som erbjuder genuin svensk 1700-talsmiljö för såväl en romantisk weekend eller konferens. Husen på gården uppfördes år 1769 idag har hotellet 19 rum med tre olika rumskategorier: classic, deluxe med privat jacuzzi samt två sviter. Hotellet är beläget i nio olika fastigheter och har egen restaurang samt en nyförvärvad konferensfastighet med helt nybyggda konferenslokaler som öppnade januari 2012.

Hotellet är familjeägt och drivs idag av Caroline Larsson som är dotter till Bengt och Marianne Larsson som startade hotellet 2003. Hotel Amalias Hus arbetar mot såväl den privata marknaden som företagssidan med konferenser och affärsresenärer. Vårt mål är att utmärka oss för vårt goda värdskap, förstklassig god mat och vår unika och gemytliga miljö.




Den person vi söker ska ha ett passionerat intresse för mat, nära till skratt och samtidigt tycka om ansvar!

Vi vill hitta dig som är genuint intresserad av att prestera högt och har en inställning om att inget kan vara "halvbra". Hotel Amalias Hus är ett fyrstjärnigt hotell vilket innebär att vi arbetar med kvalité på såväl råvaror som service. Viktigast för oss är att gästens totala upplevelse är så bra som möjligt och inte bara innehåller exklusivt boende utan även förstklassig mat.

Till vårt team söker vi dig som är utåtriktad, flexibel, glad och positiv och har en stor känsla och förståelse för service och matlagning. Ditt engagemang i din yrkesroll ska vara såväl seriöst som naturligt och vi ser gärna att du har en god social förmåga med ett varmt bemötande och ödmjukt sätt. Du ska vara arbetsvillig, ha god samarbetsförmåga och det är oerhört viktigt att du själv vill hålla en hög nivå på ditt arbete. Har du också nära till skratt så kommer du att trivas hos oss och i din arbetsgrupp.

Köket på Hotel Amalias Hus har en klassisk svensk inriktning. Detta innebär att du ska ha god kunskap och tidigare erfarenhet av det svenska köket. Då hotellet har fyra stjärnor innebär det att vi håller en hög nivå där vi arbetar med bra råvaror med högt uppsatta mål. Viktigt är dock också att du har ett ekonomiskt tänk och kan arbeta efter en budget. I dina arbetsuppgifter ingår även egenkontroll samt inköp av råvaror.

Köket är relativt litet då huset är k-märkt och vi får arbeta med de utrymmen som vi har. Då vi även har små förvaringsutrymmen är det viktigt att du är en god organisatör, tycker om att ha snyggt och rent omkring dig och att du kan planera för inköp i god tid för kommande arrangemang och gäster.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med Caroline Larsson som är ägare och hotellchef där ni tillsammans utvecklar menyer. Det är viktigt för oss att du är lyhörd och lyssnar på våra mål kring hur vårt kök ska uppfattas likväl som du ska vara framåt och idérik då kreativitet är något vi värdesätter högt.

Vårt mål med denna tjänst är att hitta en person som vi kan ha ett långsiktigt samarbete med och som vill hjälpa oss att utveckla Hotel Amalias Hus kök. Det kräver mycket engagemang och driv samt viljan att komma framåt. Du kommer få möjligheten att ha stor påverkan på hur restaurangen och köket utformas då detta är en väsentlig del av vår nuvarande och framför allt framtida verksamhet.

Du ska minst ha 2 års arbetslivserfarenhet som kock eller motsvarande utbildning.
Då arbetet fördelas efter den beläggning vi har på hotellet måste du vara flexibel vad gäller arbetstider.

Start: omgående


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil

Kontaktpersoner på detta företaget

Caroline Larsson

Caroline Larsson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hotel Amalias Hus Gränna
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast
  • Heltid Tills vidare
  • Publicerat: 11 juni 2014

Besöksadress

Brahegatan 2
None

Postadress

Brahegatan 2
Gränna, 56332

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010