Kock

Kock

Arbetsbeskrivning

ARBETSUPPGIFTER
Kock i produktionsköket: Tillagning av patientkost, tillagning av mat i restaurang Kajutan, packning av mat samt övriga i verksamheten förekommande arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
· Kockutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt tre års erfarenhet av yrket

· Kännedom och kunskap om livsmedelshygien och HACCP

· Datavana

· God språkförståelse och behärskar svenska i tal och skrift

· God fysik, då arbetet bitvis är tungt och påfrestande för kroppen

· Samarbetsvillig och gillar att arbeta i team

· Kassavana är meriterande

Sammanfattning

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024