OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Gunnebos Kaffehus och Krog
Vi tror starkt på att vi genom maten kan vara med och skapa förändring. Detta genom att vi serverar dryck och mat som tar hänsyn till vår miljö. Vi söker dig som älskar ärligt framställda råvaror ser värdet i att förmedla en upplevelse där naturen, platsen, drycken, maten och relationen med producenten skapar det unika.
I Gunnebos restaurang arbetar vi ur ett långsiktigt och hållbart perspektiv tillsammans med vår egen trädgård och med våra lokala producenter. Att följa årstidsväxlingarna och att arbeta med säsongens ekologiska råvaror är för oss ett naturligt val. Vi är även KRAV-certifierade och uppnår deras högsta grad.
I dagsläget erbjuder vi café och lunchverksamhet, konferens, olika typer av evenemang som exempelvis bröllop, företagsaktiviteter, kalas och minnesstunder.
Om Gunnebo Slott och Trädgårdar
Vi på Gunnebo erbjuder dig en trygg och härlig arbetsmiljö, där kvalité spelar huvudrollen. Här arbetar vi tillsammans och delar kunskap med varandra för att helhetsupplevelsen ska bli optimal för vår gäst. Genom nyfikenhet eftersträvar vi hela tiden att bli bättre och med tiden förändrar vi också arbetssätt. Vår gäst är allt ifrån någon som ätit sitt godaste bakverk eller lunch till någon som firar sitt livs största dag, till sorgens dag. Vad det än gäller är vår ambition att gästen ska ta med sig ett fint minne.
Med varsam hand förvaltas råvarorna i restaurangen, på samma sätt tar vi hand om trädgårdarna runt omkring slottet, våra trädgårdsmästare förser oss med grönsaker och blommor odlade precis utanför. Vårt snickeri återskapar och restaurerar och bistår med handgjort snickeri vid behov. Gunnebos värdeord är historisk trovärdighet, högklassigt hantverk, hållbarlivsstil.
Vem söker vi?
Våra gäster besöker oss veckans alla sju dagar både dag och kväll. Detta innebär att schemat är förlagt både tidiga mornar, kvällar och helger. Vi ser att du är trygg i din yrkesroll och har några års erfarenhet. Ett plus är om du har arbetat med att förlänga säsongens råvaror genom olika konserveringtekniker och har ett starkt miljöengagemang.
Du har en kockutbildning eller är närapå klar med din utbildning, alternativt en yrkeserfarenhet som ger motsvarande kunskaper. Sommarperioden är vår mest välbesökta tid på året och därför behöver vi stärka upp med fler kollegor. Anställningen är en tidsbegränsad anställning (timavlönad) och vårt önskemål är att du kan arbeta under sommarmånaderna. Utöver det ser vi det positivt om du, vid behov, kan arbeta kvällar och helger övriga tider på året.