OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hötorget Kvarterskorg
På Hötorget Kvarterskrog har vi skapat en miljö där ett öppet kök med gäster sittandes runtomkring och en stor pampig bar stor i fokus mitt i lokalen. Längs fönstren har vi vår matsal, här är det soffor som dominerar i lite olika färgskalor och även golvet skiftar mellan matta, trä och stengolv. Precis som på våra andra kvarterskrogar fyller vi krogen med olika armaturer hängande från taket, sittandes på väggarna och infällda i snickerierna.
Vi kommer att ha öppet 7 dagar i veckan, 365 dagar om året från tidig morgon till sen kväll, med breda menyer med igenkännande rätter och vi vill upplevas samtida. Vi kommer att kännas prisvärda med en prisbild likt den vi har på våra andra kvarterskrogar.
WE LOVE TO SERVE YOU
Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.
Som kock är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen och köksmästaren. Ditt arbete går ut på att säkerhetsställa att maten tillagas enligt recept och självklart kunna arbeta bra både ensam och i grupp.
Om dig
För att lyckas i denna tjänst ser vi att du
- har stor passion för mat och service
- är initiativtagande
- är social och trevlig
- är en teamplayer
Om tjänsten
Du kommer bl.a. ansvara för
- din station i köket
- att maten tillagas enligt recept och standard
- att upprätthålla företages rutiner och policy
Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.
Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!
Ansökan
Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktpersoner på detta företaget
Teddi Åström
Jonathan Salazar Repta
Sussie Pöhl Svensson
Fredrik Krüger
Caroline Sjöberg