OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kock sökes för sommarperioden 2022
Inför sommarsäsongen ( juni till september) behöver vi förstärka vårt team i köket.
Har du stor passion för matlagning och jobbar bra i team? Då kanske du är den kugge som vi söker.
Vi är öppna för både yngre eller någon med längre erfarenhet. Det viktigaste är att du har erfarenhet från a la carte och brinner för ditt jobb, och att du liksom vi är närvarande, lyhörd och vill leverera utöver det förväntade till våra gäster.
Har du nyss slutat din utbildning kan vår restaurang vara ett bra ställe för vidareutbildning då vi jobbar mycket med vilt och närodlat.
Anställningen avser varierade arbetstider under veckan, passar deltid bättre för dig så kan även det vara aktuellt, minimum 50%.
Möjlighet finns till fortsatt anställning efter sommarsäsongen.
Om du tycker det låter spännande och du vill veta mer om vårt proffsiga team är du välkommen att kontakta oss.
Scott Ferguson, köksmästare eller Ulla Karlsson, VD.
Info@fryksashotell.se eller ring oss,
0250 46000