Kock

Arbetsbeskrivning

KOMA! - Lite tuffare. Lite stökigare. Naturviner. Matinspiration från Hongkong och Sydkorea. Allt ackompanjerat i en lokal som andas vinylbar i Tokyo på 70-talet.
KOMA öppnar under våren 2022 i Salthallarna i Höganäs.

Vi söker nu kockar som tillsammans med oss vill vara med och göra Salthallarna till en attraktiv destination.
Vi letar efter dig som har en hög känsla för smak, service och kvalité. Du är driven, stresstålig och har en positiv inställning där du stimuleras av att hitta lösningar och arbeta för teamet och gästen. Du har förmågan att arbeta självständigt och har ett genuint matintresse. Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga.

Dina arbetsuppgifter:

Som kock har du en kreativ och leveranskrävande roll på Salthallarna. Du är underställd kökschef och souschef, och ska kunna driva den dagliga driften av köket tillsammans med teamet.
Du ska besitta gedigna kunskaper inom matkonsten, och vara noggrann och hängiven i ditt arbete. Du ska stärka, stötta och entusiasmera köksteamet i alla lägen.
Du är ett stöd till hela organisationen där du planerar, koordinerar och levererar högsta möjliga kvalitet efter kökschefens önskemål.
Du ser långvarigt på din arbetsplats på Salthallarna, och arbetar hårt för att skapa samma känsla hos all personal på Salthallarna.
Du måste även kunna integrera med gästen, då vi har ett öppet kök.
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst tre års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Salthallarna
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 31 mars 2022
  • Ansök senast: 17 september 2022

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024