OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
ARBETSUPPGIFTER
Detta är i grunden en ambulerande tjänst som syftar till att stärka upp kompetens i våra produktionskök under frånvaro och arbetstoppar.
I arbetsuppgifterna ligger fokus på tillagning men som i alla storkökshushåll kommer även mottagning av varor, förberedelse/prep samt disk och städning vara en del av arbetsdagen.
Du har en arbetsledare som närmsta chef och det är denne som leder, planerar och fördelar ditt arbete.
KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer - Krav
Du har flerårig erfarenhet av arbete i kök där du visat prov på flexibilitet och samlat erfarenhet från olika typer av miljöer.
I grunden är du en positiv människa med hög tillgänglighet och anpassningsförmåga. Du trivs med att möta människor och förstår vikten av samarbete.
Det är meriterande om du har erfarenhet av tillagning av måltider till såväl elever som äldre.
Kockutbildning - Krav
Kockutbildning eller motsvarande kunskaper och erfarenhet som kan valideras av arbetsgivaren
Arbeta med människor - Krav
Du har förmågan att visa intresse och förståelse för andra människor, att lyssna, visa empati och respekt. Du har lätt att hitta din plats i gruppen och skapar laganda. Du lyssnar, rådfrågar andra och kommunicerar proaktivt. Vidare är du prestigelös och uppmärksammar andras åsikter och bidrag.
Följa instruktioner och procedurer - Krav
Du är noggrann med att följa instruktioner, procedurer, lagstadgade krav, policy och uppsatta tidsplaner. Punktlighet är ditt honnörsord och du efterlever krav och säkerhetsföreskrifter som finns i rollen.
Anpassa och reagera på förändring - Krav
Du har lätt att anpassa dig till ändrade förhållanden, du uppmuntrar nya idéer och stödjer initiativ till förändringar. Du rättar din personliga stil i förhållande till andra människors behov och situationer samt visar respekt och känslighet för allas olikheter.