OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. I din ansökan får du möjlighet att rangordna vilket kök du är mest intresserad av att jobba på.
Balderköket på Baldergymnasiet har ca 1200 elever som äter lunch. Det är ett tillagningskök som erbjuder flera rätter per dag och dessa serveras i en foodcourt. Tjänstgöring i caféet på Baldergymnasiet ingår också i tjänsten. I detta kök arbetar det 5 kockar, 2 restaurangbiträden och en kock med ledningsfunktion.
Ersmarksskolan är en mindre skola där vi lagar och serverar lunch till ca 120 personer per dag. Vi serverar även frukost och mellanmål till skolans fritidsbarn och förskolebarnen på Pärlan. På Ersmarksskolan är det 1,5 som jobbar, som innebär att man är ensam vissa dagar och får hjälp av en kollega andra dagar. Det är viktigt att du har lätt att ställa om, men också är duktig på att planera. Ersmarksköket ingår i Byskeområdet, där vi just nu har 11 skolrestauranger som samarbetar på olika sätt.
Tallbacka är ett kombinationskök i Bureå (förskola, skola och äldreomsorg) där vi lagar mat samtliga dagar året runt. Ca 850 portioner är den dagliga produktionen lunch som vi tillagar. Vi serverar även frukost, mellanmål och middag. Äldreomsorgens mat körs ut av personal från köket till närliggande äldreboende. I detta kök jobbar det 8 kockar och en kock med ledningsfunktion. Helgtjänstgöring kan förekomma.
Arom kök och restaurang lagar mat till lasarettets vårdavdelningar, vård- och omsorgsboenden, hemtjänst, samt till personalrestaurangen och caféet på Skellefteå lasarett. Arom är ett stort kök med många trevliga kollegor och många olika arbetsmoment. Vi har dessutom ett bageri där vi tillagar/bakar våra desserter och bröd till våra matgäster. Helgtjänstgöring ingår.
ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen.
Arbetstider och arbetets innehåll kan variera utifrån vilken verksamhet du arbetar inom. Du ska trivas med att jobba både ensam i mindre kök och tillsammans med kollegor i större kök.
KVALIFIKATIONER
För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök.
Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet för dig och du har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering, det är dessutom meriterande om du har B-körkort.
Varmt välkommen med din ansökan!
ÖVRIGT
Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT.
Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se
Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Kontaktpersoner på detta företaget
Margareth Johansson, sektionschef
0910-73 50 00, 070-661 20 92
Gunnar Olofsson, SACO
0910-73 50 00
Ralph Hedlund, Vision
0910-73 50 00
Anna Källsved, Gruppledare
0910-73 50 00, 070-330 23 54
Urban Stenberg, Vision
0910-73 50 00, 070-370 69 80
Erika Nilsson, avdelningschef
0910-73 50 00
Karina Frimodig, Vision
0910-73 50 00
Liselotte Bruse, chef Informationsenheten
0910-73 50 00
Peder Lundberg, enhetschef
0910-73 50 00
Annette Lindgren Atterhem, SACO
0910-73 50 00