OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
TJÄNSTEBESKRIVNING
Som kock kommer du laga både lunch samt a´la carte till restaurangens gäster. Du arbetar alltid i drift och tar ansvar för att planera ditt pass så att du alltid ligger steget före. Samtliga anställda samarbetar över verksamhetens olika avdelningar och som kock förväntas du ha nära kontakt med köksmästare och restaurangchef.
Vi erbjuder dig ett kreativt arbete med frihet och glädje!
I arbetsuppgifterna ingår bland annat följande:
• Matlagning både i det kalla och varma köket
• Förberedelser
• Planering
• Service
• Städning
• Egenkontroll etc.
KRAV
För att arbeta som kock hos oss behöver du följande kvalifikationer:
• Minst 3 års yrkesutbildning samt ett par års erfarenhet.
• Engelska & svenska flytande i tal.
• Själv kunna planera dina dagar och arbeta självständigt.
OM DIG!
Vi söker en kock som älskar att laga mat och gör det med glädje. Som trivs i en grupp av drivna kollegor och vill vara en del i att driva köket framåt. Vi ser även att du lätt kan förstå helheten och arbetar för ett gott samarbete mellan verksamhetens avdelningar. Du har god planeringsförmåga och arbetar självständigt såväl som i team. Vi ser att du har yrkesutbildning samt ett par års erfarenhet från arbete i kök. Vi söker en person med en positiv personlighet, som är självgående, har ett eget driv, är ödmjuk och prestigelös. Flexibilitet, stresstålighet och hög samarbetsförmåga är andra högt värderade egenskaper.
I rollen som kock värderar vi din yrkesstolthet och känsla för att göra det yttersta för att göra gästen nöjd.
ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tillsvidareanställning 75-100%.
Arbetstid: Varierande mellan dag, kväll samt varannan helg.
Tillträde & månadslön enl. överenskommelse.