OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!
Sodexo AB arbetar på uppdrag av Region Östergötland. Vår verksamhet i Östergötland innefattar lokalvårdsarbete, måltid & vaktmästeritjänster på Lasarettet i Motala och Vrinnevisjukhuset i Norrköping, måltidstjänst på Universitet i Linköping samt lokalvård på vårdcentraler i centrala Linköping med omnejd. Vi förser även Region Östergötland med material till vården från Centraldepån i Norrköping.
Kock med delat ansvar för restaurang- & patientmatstillagning.
Vi söker dig med erfarnehet utav storköksarbete till vårt ovanstådne uppdrag i Norrköping. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av följande:
• Restaurangmatstillagning
• Patientmatstillagning
• Ansvar för Egenkontroll & HACCP
Kvalifikationer/Krav:
• Du skall ha genomgått kockutbildning och ha 5 års erfarenhet utav storköksarbete
• Datorvana med Office-paket
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Goda kunskaper om kost på sjukhus eller specialkost är meriterande
Personliga egenskaper:
• God servicekänsla
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar; SERVICEANDA, LAGANDA & UTVECKLING
Anställningsform och arbetstider: Tillsvidareanställning 100%, dagtid- & helgarbete
Har du frågor kontakta Måltidschef Karin Eriksson, karin.eriksson@sodexo.com
Din ansökan vill vi ha in senast den 28 juli 2022
Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,