OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!
Allé Elva kök & matsal ligger på Södertörns högskolas campusområde i Flemingsberg. Restaurangen är en del av Nordrest och vi driver även Café Prego, Prego Tolvan och fest-& cateringverksamhet på området. Vi har ca 300-350 lunchgäster dagligen och strävar mot prepandemisiffror på 500 lunchgäster. Vi är en KRAV-certifierad restaurang och lagar all mat med stort engagemang och från grunden och hållbarhet och kvalité är två ledord hos oss. I vårt kallkök producerar vi smörgåsar, sallader och bakverk till vår café-& cateringverksamhet. Därutöver arbetar vi med konferenser, bufféer och middagsbeställningar.
Vi söker:
Hit söker vi nu en driven och självständig kock för en allmän visstidsanställning. Vi söker dig som har ett gediget intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. Du är nytänkande, respekterar råvarorna och ser möjligheter att använda hela råvaran. Du har erfarenhet av kock- och serviceyrket och är van vid att skapa bra relationer med gäster då du kommer ha daglig gästkontakt. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och du är respektfull mot din omgivning. Vi söker rätt person som har rätt inställning till jobb och kollegor så att vår goda teamkänsla bevaras. Du ser det som självklart att jobba över gränserna och har lätt att se helhetsbilden.
Arbetstiderna är främst dagtid måndag-fredag.
Vi vill att du har:
3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande
Minst tre års arbetslivserfarenhet som kock
Goda kunskaper i svenska och engelska
B-körkort
Det är meriterande om du har:
Erfarenhet av menyplanering och varubeställning
Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001
Omfattning: Heltid. Allmän visstidsanställning. Tillsvidare kan vara aktuellt om du kan tänka dig att även jobba på andra enheter när vår enhet är stängd över jul/ sommaruppehåll.
Ansökan: Skicka din ansökan senast 2/8! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Lön: Enligt överenskommelse
Kollektivavtal: HRF
Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.
Kontaktpersoner på detta företaget
Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén
Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist
Kattis Arvidsson
Madelene Henriksson
Andreas Österlund