Kock

Kock

Arbetsbeskrivning

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Clarion Hotel Gillet
Vi som arbetar på Clarion Hotel Gillet brinner för det vi gör och har ett passionerat förhållningssätt till möten med människor. För oss är det viktigt med medarbetare som känner sig uppskattade, önskade och älskade. Vi känner lust och glädje inför att skapa resultat och driva försäljning. Vi är alltid hungriga på nya kreativa lösningar som skapar extraordinära gästupplevelser.

Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Nordic Choice Hotels har pushat innovation inom hotellmarknaden i åratal. Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?

Vad kan vi lova dig? Du får hänga med på vår succéresa, du får rabatt på hotell i hela Norden, personlig utveckling & kul på jobbet! På Clarion Hotel Gillet är vi ett härligt gäng som tillsammans erbjuder 161 hotellrum, 23 konferenslokaler, restaurang Kitchen & Table samt Selma City Spa - allt mitt i centrala Uppsala.
Vår konferensavdelning är en stor del av hotellets verksamhet och vi har möteslokaler med kapacitet för 8 – 150 personer.
Till oss kommer företag och organisationer för dagkonferenser, utbildningar, kickoffer och styrelsemöten.

Energy, courage, enthusiasm!
Det är en stor del av NCH företagskultur.
Passar du in på ovan ledord och dessutom har en genuin passion för matlagning...
Då är DU förmodligen den vi söker!

Som kock på Clarion Hotel Gillet rapporterar du till hotellets kökschef
Tillsammans med ditt team skapar du oförglömliga gästupplevelser.

Jobbet

• Se till att alla våra gäster får en unik och fantastisk matupplevelse
• Ett varierande arbete som kock då vi serverar A la Carte , Brunchbuffe, Bankettluncher & middagar.
• I vår A la Carte Restaurang Kitchen & Table , by Marcus Samuelsson, möter Uppsala världen - med smakinfluenser från Manhattans smältdegel, lagade på skandinaviska råvaror och serverade i en miljö präglad av "fun dining".

Talangen

• En sprudlande karraktär med ett öga för detaljer
• Du har dokumenterad erfarenhet som kock
• Gillar högt tempo, att synas och tar egna initiativ.
• En initiativrik problemlösare som är flexibel i alla lägen - och alltid med en positiv inställning.
• Har god samarbetsförmåga och värdesätter teamarbete

Praktisk information

• Lön: Enligt kollektivavtal Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar 6 månader provanställning
• Anställningsgrad: 100%
• Arbetstider: Helgarbete med arbete varannan helg. Dagtid och kvällstid.
• Tillträde: Snarast

Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag.

Vad väntar du på?!

Kontaktpersoner på detta företaget

Josefine Andersson
+46 18681800
Ulrica Lindros
+46 18681800
Daniel Tibell
018-681800
Susanne Boije Fredlund

Ulrica Lindros

Helena Miving

Helena Miving
+46 18681800

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Gillet
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 8 augusti 2022
  • Ansök senast: 4 september 2022

Besöksadress

Dragarbrunnsgatan 23
None

Postadress

Dragarbrunnsgatan 23
Uppsala, 75320

Liknande jobb


Kock till Björklinge Restaurang AB

22 oktober 2024

Kock till restaurang Sjöbris

Kock till restaurang Sjöbris

21 oktober 2024

Är du vår nya Kock/Kallskänka?

Är du vår nya Kock/Kallskänka?

21 oktober 2024