OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
1934 Restaurang & Konferens är verksam i Sparbanken Lidköping Arena.
Arbetet innefattar vardagligt arbete inom restaurangkök med tillagning i varmköket samt kallskänken för både det lilla sällskapet som det större på flera hundra gäster. Vår huvudsäsong följer bandyn, under matcher har vi ca 550 ätande gäster samt ett större antal kioskgäster samt matlådor till spelare och funktionärer.
Våra ledord är service, kvalitet & laganda
Beskrivning
1934 Restaurang & Konferens tillhandahåller genuin och vällagad mat till vår restaurang under lunch samt till övriga sällskap. Huvudsaken av vår servering är i buffé men även talriksservering äger rum till vissa sällskap. Vårat kök tillagar även mat till andra mottagare i form av catering mm.
Arbetsuppgifter
Du har ansvar för tillagning samt vanligt förekommande uppgifter i ett kök, så som disk och städ.
Kvalifikationer
Vi ser att ni har treårigt gymnasium; storköks- och kockutbildning eller motsvarande. Om ni har erfarenhet av arbete inom storkök ser vi det som meriterande. Krav är att ni har goda kunskaper i svensk husmanskost samt övrig tillagning i stor skala.
Ni ska behärska svenska i tal och skrift väl. Ni har B-körkort.
Vi vill att ni är serviceinriktad och stresstålig samt har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Ni ska kunna utföra arbetsuppgifterna självständigt, ta egna initiativ och vara flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Övrigt
Tjänsten är placerad i köket på arenan. Arbetstiden är mycket varierande över veckans dagar och tider.
Vi tar in sökande löpande
Tjänsten löper från 12/9-2022 tom 30/4-2023 med möjlighet till förlängning
Deltidstjänst 30 h veckan eller mer
Visitas kollektivavtal