OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Att säsonga i Kungsberget är både en merit på cv:t och en fantastisk upplevelse. Nu söker vi nya kollegor till vintersäsongen 22/23. Jobba i ett sammansvetsat team, bidra till en oförglömlig semester för våra gäster och njut av skidåkning i toppklass.
Dina uppgifter
Du kommer att arbeta som kock på vår huvudrestaurang - en restaurang med 250 sittplatser som serverar både lunch och middag. Därför är utbudet väldigt varierat och du kommer att laga allt från klassiska dagens lunch-rätter och buffémat till à la carte. Som kock arbetar du både dag- och kvällstid.
Vi erbjuder…
En inspirerande arbetsplats med en härlig sammanhållning, inom en av Sveriges främsta skidanläggningskoncerner. Som anställd hos oss får du dessutom gratis liftkort och hyrutrustning, rabatt på boende för familj och vänner, förmånliga priser i restauranger och butiker och mycket mer.
Vem är du?
Du har en känsla för kvalitet, är stresstålig och självgående, men du är samtidigt duktig på att samarbeta. Vi ser även att du har ett intresse för utförsåkning och tycker om att arbeta med människor - både vuxna och barn. Du ställer upp när det behövs och gillar att arbeta över avdelningsgränserna. Att du är glad, positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. I Kungsberget tror vi att glada medarbetare leder till glada gäster.
Krav och meriterande
- Du bör ha utbildning inom restaurang och arbetat som kock.
- Du ska vara bekväm med både engelska och svenska språket.
- Önskvärt är att du har körkort och tillgång till bil.
Ansök
Detta är en säsongsanställning från november/december till april och tjänsten går under HRF:s kollektivavtal. Sista ansökningsdag är den 2 oktober, men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor? Kontakta HR-chef, Karin Modin Svärd, på 054-13 26 01.