Kock

Kock

Arbetsbeskrivning

Ljusnarsbergs kommun är den lilla kommunen i norra Örebro län där vi har en värdegrund med en övertygelse om att alla människor kan och vill göra ett gott arbete. Vi möter människor respektfullt och jämlikt och i alla möten visar vi empati och engagemang. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Ljusnarsbergs kommun med huvudorten Kopparberg ligger mitt i Bergslagen som under många hundra år utmärkt sig för gruvdrift och metallindustri. Kommunen har ett varierat näringsliv med mestadels små företag men också några större. Välkommen! Läs mer om Ljusnarsberg på www.ljusnarsberg.se .
På en timme tar du dig enkelt med tåg till och från Örebro och på en halvtimme till och från Ludvika. Som medarbetare i Ljusnarsbergs kommun är du med och bygger ett välkomnande samhälle där olikheter respekteras och där det finns plats för stolthet, vilja och handlingskraft.




Beskrivning
Kostorganisationen är en del av Bildningsförvaltningen.

Enheten ansvarar för måltidsverksamheten i kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Den huvudsakliga produktionen sker i produktions-/centralköket, även viss tillagning sker i förskolan och skolans kök.

Arbetsuppgifter
Som anställd inom kostverksamheten ingår i arbetsbeskrivningen tillagning och servering av frukost, lunch och kvällsmåltider, specialkoster, packa matlådor, ansvara för utskick av måltider och livsmedel till förskolans, skolans och äldreomsorgens enheter. Även inköp och planering hanteras samt andra vanligt förekommande uppgifter i ett professionellt kök. Huvudtemat i våra kök är hållbarhet och vi eftersträvar goda, näringsriktiga och klimatsmarta måltider. Antalet matgäster varierar beroende på enhet, och du kommer att arbeta självständigt såväl som i arbetslag. Att vara anställd inom kostenheten innebär att det kan bli tillfällen att få arbeta i kommunens tillagningskök på skola, äldreomsorg eller förskola. Oavsett placering kommer du som kock i vår verksamhet att bli en viktig del av ett team.

Kvalifikationer
Det här söker vi hos dig
För att lyckas i rollen har du:

• 3-årig restaurangutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig
• erfarenhet av matproduktion i stor skala
• kunskap om förekommande dietkoster och livsmedelslagstiftningen

Det är meriterande om du har:

• datorvana
• kunskap om klimat och hållbarhet
• erfarenhet av beställningar
• erfarenhet av att leda och organisera

Som person kan du ta eget ansvar, är noggrann, flexibel och har god organisationsförmåga. Du är serviceinriktad och arbetar mycket bra med andra människor. Du bör även ha ett brinnande intresse för matlagning till barn.

Det är önskvärt att du har körkort och tillgång till bil.

Villkor
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Sammanfattning

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024