OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Som kock på The Chef jobbar du i ett team med totalt 20 personer. Ett öppet kök innebär att kockarna och servisen jobbar tillsammans för att skapa en god upplevelse. Vi har lunch och middag sex dagar i veckan, fördelat på måndag till lördag. Jobbet innebär även cateringar, bröllop och större/mindre event.
Som person behöver du vara flexibel, social och stresstålig. Du måste tidigare jobbat med någon form av a la carte och ha ett eget intresse för smaker och upplevelser. Vi jobbar i ett högt tempo som gör att förmågan att skapa glädje, ordning och trygghet är viktiga. Hos oss är det högt till tak och vi uppskattar nya ideér och tankar, du är med att ta fram menyer och är med i beslutsprocesser.
Restaurangen ligger på bästa läget vid vattnet i Öviks hamn och sommartid har vi en stor härlig uteservering. Totalt rymmer restaurangen cirka 56 sittande gäster och på uteserveringen cirka 30 gäster. Tiderna för jobb är 8.00-16.00, 12.00-21.00 eller 13.00-22.00 fördelat på en lunchvecka och en kväll/helgvecka, så vi jobbar varannan helg. Variationer förekommer, vi är flexibla med schemaläggningen.
Om du känner att det här är något för dig så mejla in ett cv och en ansökan där du berättar om vem du är och vilka planer du har för framtiden och minst två referenser så tar vi det därifrån. Har du frågor gällande jobbet så går det bra att mejla. Tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt person, urval sker löpande.