OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hotel Bügelhof i Sälen söker kockar till vintersäsongen 2014/2015.
Hotel Bügelhof är ett 4-stjärnigt hotell som ligger vid Sälfjällstorget, Lindvallen.
Hotellet har 35 funktionellt inredda hotellrum med det där lilla extra, konferensmöjligheter samt en spa & relaxavdelning.
I koncernen så har Hotel Bügelhof 3 restauranger:
Restaurang Harrys: Ligger i hotellet, konceptrestaurang från Harrys där vi serverar god mat och dryck i välkänd och pubinspirerad miljö.
Sälenstugan Original: Där Sverige möter Österrike, ligger mitt i Jonasbacken. Serverar såväl lunch som á la carte och däremellan så hinner vi självklart med en fantastisk afterski i sann alpanda.
Restaurangen på torget: Ligger ett par minuters promenad från hotellet, här serveras det vällagad husmanskost till lunch varje dag samt kvällsöppet ett par kvällar i veckan.
På hotellet har vi även en av Sälens bästa nattklubbar Harrys/Ice som tar ca 800 pers, öppet 5 dagar i veckan.
Är du intresserad av ett spännande, omväxlande jobb med utvecklingsmöjligheter?
Gillar du att vara flexibel och att arbeta i team?
Är du en varm positiv person som bjuder på dig själv och brinner för att serva andra?
Har du tidigare erfarenhet från yrket?
Svarade du ja på alla frågor?
Då är du varmt välkommen att söka jobb hos oss.
Arbetet innebär kvälls & helg jobb.
I dina arbetsuppgifter som kock ingår:
* Matlagning
* Livsmedelshantering och egenkontroll.
* Tillhandahålla högsta möjliga matkvalitet.
* Gästservice och upprätthållande av god standard vad beträffar kvalitet och miljö.
De önskemål vi har på dig som söker är:
* Att du har utbildning som kock.
* Att du kan hantera ovanstående arbetsuppgifter och har tidigare erfarenhet från kök.
Kontaktpersoner på detta företaget
Restaurang ansvarig Ibrahim Sevim
0280-21950
Restaurangansvarig Ibrahim Sevim
0280-21950
Restaurangansvarig Ibrahim Sevim
0280-21950
Restaurangansvarig Ibrahim Sevim
0280-21950
076-2233466
Restaurangchef Ibrahim Sevim
0280-21950
Restaurangansvarig Ibrahim Sevim
Restaurangchef Ibrahim Sevim
Restaurangansvarig Ibrahim Sevim
0280-21950
Hotellchef Carina Friberg
0280-219 50
Köksmästare Niclas Lundberg
0280-219 50