OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om oss
Här märker du redan på det stora gästflödet att detta är den självklara platsen att äta, dricka och umgås för många göteborgare!
En levande French-N.Y bistro i vasaparken som levererar en hög kvalitet både på tallriken och i service.
Vi anser att menyn utgör en stor och avgörande del av konceptet, därför utarbetas dessa i samråd med F&B-gruppen. Råvaror byts efter säsong och tillgång, likaså kan vissa rätter komma att variera men vi jobbar med ett stort antal fastslagna konceptuella rätter.
Om dig
Du är ambitiös och vill ständigt förbättra dina kunskaper i köket och samtidigt är du en lagspelare som förstår vikten av samarbete i köket.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet men det viktigaste är att du tycker det är kul och är villig att lära dig mer.
Gillar du att arbeta i högt tempo samtidigt som du är noggrann och en riktig team-player kommer du verkligen att trivas i denna tjänsten.
Hos oss är det människorna som gör skillnad, vi letar efter starka karaktärer med sprudlande energi och i slutändan kommer det vara din personlighet som fäller avgörandet.
Om tjänsten
Du kommer att arbeta i ett väl sammansvetsat köksteam under vår kökschef som har det övergripande ansvaret i köket. I ditt arbete kommer det vara centralt att du har gästen i fokus.
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds av sex månaders provanställning, arbetstiderna styrs av restaurangens öppettider.
Se vår hemsida för att läsa mer Levantine (https://levantine.se/)
Om Göteborgsfamiljen (http://www.levantine.se/)
Levantine är en del av Göteborgsfamiljen som grundades 2002 av Jonas Järvmarker. Drivkraften har hela tiden varit att göra Göteborg till en bättre restaurang- och nöjesstad. Våra restauranger är klassiska, prestigelösa och åldras med stil.
Hållbarhet har alltid varit en ledstjärna och vår ambition är att leda branschen åt rätt håll. Våra satsningar får nya gator, torg och stadsdelar att blomma.
https://goteborgsfamiljen.se/)