Kock

Kock

Arbetsbeskrivning

KOCK ALLÈ PÅ ÖSTERLEN
Allé på Österlen har funnits på samma plats i 20 år och vi är öppna året runt. Vi arbetar ur ett långsiktigt och hållbart perspektiv med våra lokala producenter som resurs. För oss är det ett naturligt val att arbeta efter säsong. Vi har en ambition i att sprida matglädje genom att kännas överraskande utan att upplevas för tillkrånglad. Vi arbetar kontinuerligt med årets högtider och är stolta över att servera sparris på våren, gås i november och julmat i december. Under högsäsongen på sommaren tar vi emot turisterna och därefter tar konferenser, minnesstunder, bröllop och fester vid. Vårt nyöppnade gårdshotell har sju rum och under året står ytterligare sex rum klara.
Vill du bli en del av Allé på Österlen?
Vi söker dig med ett brinnande intresse för god mat och närproducerade råvaror. Du ser värdet i att förmedla en smakupplevelse där naturen, platsen och relationen med producenten skapar det unika. Du är prestigelös och har lätt att anpassa dig. Du är en positiv person och gillar att vara en del av teamet men klarar av att arbeta självständigt. Du är trygg i din yrkesroll och har några års erfarenhet av att arbeta som kock. Du har en kockutbildning alternativt en yrkeserfarenhet som ger motsvarande kunskaper. För oss är det viktigt att människor får växa och utvecklas. Vi tror att frihet och förtroende skapar ansvar och drivkraft och erbjuder ett varierande jobb. Du ges möjligheter till egna initiativ men det kräver samtidigt att du som individ tar eget ansvar.
Om tjänsten
Som kock kommer du att kreativt planera menyer med hänsyn till säsong och ekonomi. Du arbetar utifrån en hållbar verksamhet och vill utveckla ett gott samarbetsklimat där både medarbetare och kunder trivs. Arbetsuppgifterna varierar under året; i lågsäsong är det stort fokus på fester, bröllop, konferenser och olika evenemang. Under sommaren är vårt matcafé, sommarkrog och gårdshotell välbesökta. Företaget är litet och att vara behjälplig övriga delar av verksamheten är en självklarhet. Vill du vara en del av vidareutveckling av Allé på Österlen så tveka inte att höra av dig.
Tjänsten är på ca 100 % med schemalagd arbetstid, dag, kväll och helg. Vi jobbar med årsarbetstid. Start i april/maj 2023. Intervjuer sker löpande.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Thuresson Mat & Dryck AB, Eva Kivik
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 23 januari 2023
  • Ansök senast: 1 mars 2023

Postadress

Svinaberga
Kivik, 27735

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024