OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Lammet & Grisen på Öland är beläget utanför Löttorp på solsäkra norra Öland. Vi serverar helstekt lamm och gris som trancheras av våra kockar i restaurangen. Det finns såklart även veganska och vegetariska alternativ för de som önskar. Vi jobbar i möjligaste mån med lokala råvaror och närliggande producenter.
På restaurangens tak finns en härlig terass med utsikt över det öländska alvaret där våra gäster kan njuta av en drink före eller efter middagen.
Vi är ca 40 personer som jobbar tillsammans under sommaren. Du ska ha minst 2 års arbetserfarenhet av köksarbete. Vi ser gärna att du gått restaurangutbildning. Vi har olika stationer bl a.
Stek - förbereder och grillar/steker allt kött inför/under kvällen.
Buffé - tillagar och förbereder de flesta tillbehör som vi serverar till köttet. Under kvällen ser man till att alla tillbehör fylls på och att allt är rent och fräscht på tillbehörsborden.
Tranchörer - trancherar köttet till våra gäster ute i matsalen.
Kallskänk - förbereder och tillagar alla desserter.
Kontaktpersoner på detta företaget
Krögare Patrik Clasén
0485-20350