Kock

Kock

Arbetsbeskrivning

Göteborgs Symfoniker AB söker en kock till vår à la carterestaurang och arrangemangsverksamhet

Göteborgs Symfoniker AB är ett fristående bolag inom Västra Götalandsregionens organisation. Verksamheten består av Göteborgs Symfoniker, Sveriges Nationalorkester som tillsammans med administrativ personal gör Göteborgs Konserthus till en av de största kulturinstitutionerna i Västra Götaland. Befattningen kock ingår i bolagets Publik & Arrangemangsavdelning.

Konserthuset har en à la carterestaurang med plats för ca 50 gäster samt flera foajébarer som är öppna i anslutning till konserter. Här serveras lunch på vardagar för orkestern, à la carte för konsertbesökare i samband med föreställning, vår klassiska räkmacka och hembakade bakverk i foajébarerna och vid flertalet tillfällen arrangeras större evenemang/konferenser i anslutning till våra salar, Stora Salen och Stenhammarsalen. Konserthusets serveringar är Svanenmärkta och KRAV-märkta samt ett stort miljöengagemang genomsyrar det dagliga arbetet och menysättning.

Vi söker nu en kock som kan göra vår restaurang till en fantastisk upplevelse tillsammans med vår köksmästare och vår avdelning. Mer om vår restaurang finner du på vår hemsida.
http://www.gso.se/konserthuset/restaurang-cafe/

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats där restaurangbesöket förgyller hela konstupplevelsen för gästen. Du jobbar med en hög standard på meny och ekologiska råvaror. Vi har ett större utbud viner och i anslutning till restaurangen en vinbar där vi säljer våra exklusiva viner och en mindre meny.

Kock ingår i ett härligt team tillsammans med Publik & Arrangemangschef, köksmästare, restaurangansvarig, biträdande restaurangansvarig och serviskollegor under kvällen. Publik & Arrangemangschefen samt köksmästaren sätter ramar för vår verksamhet, inom dessa ramar har du som kock hos oss stor frihet att arbeta självständigt och kreativt. Du ska vara beredd att arbeta med förberedelser för många olika typer av arrangemang.

Förutom a la carte för våra konsertgäster arbetar vi även med större konferenser och evenemang där vi lagar mat till uppemot 1200 gäster. Arbetspassen förläggs dagtid, kvällstid och helger. Tjänsten är en 100 % anställning med start omgående. Vi har kollektivavtal enligt Scen & Film.

Vi kallar till intervju löpande och som en del i rekryteringsprocessen ser vi att ni provjobbar hos oss.

Kvalifikationer

För att söka behöver du:

Ha 2 års dokumenterad erfarenhet av restaurangbranschen.

Ha minst 1 års erfarenhet av en à la carterestaurang.

Kunna jobba självständigt och ta initiativ.

Ha relevant utbildning.

Ha god samarbetsförmåga.

Det är meriterande om du även:

Erfarenhet av arbetsledning.

Vill du arbeta i en av Sveriges äldsta kulturinstitutioner, vara med och leverera service på hög nivå och skapa en fantastisk helhetsupplevelse för våra gäster? Varmt välkommen med din ansökan via denna sida!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Göteborgs Symfoniker
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 20 februari 2023
  • Ansök senast: 30 mars 2023

Postadress

Götaplatsen
GÖTEBORG, 41256

Liknande jobb


Kock, fast tjänst

Kock, fast tjänst

23 december 2024

Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024