OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Falköping växer och just nu är vi cirka 32 000 invånare. Vi har utsetts till Sveriges första Cittaslow - ett internationellt nätverk för det goda livet. Vi är stolta över vårt kulturarv, goda kommunikationer, det fantastiska platålandskapet och matkulturen på Falbygden.
Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling och en rad hälsofrämjande aktiviteter. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och en ökad mångfald inom alla yrkesområden.
ARBETSUPPGIFTER
Falköpings kommuns kostavdelning söker kock med placering i köket på Elvagården i Vartofta. Arbetet innebär att man utför alla förekommande arbetsuppgifter i ett tillagningskök. I köket lagas mat till förskola, skola och äldreomsorg. Helgtjänstgöring.
KVALIFIKATIONER
Dokumenterad kockutbildning eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdigt och erfarenhet av praktiskt arbete i restaurang/storkök. Tjänsten ställer stora krav på flexibilitet och att du är självgående och har lätt för att samarbeta. Du är noggrann och positiv. Du anser att service är viktigt och har ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift och förstår skriftliga instruktioner.
ÖVRIGT
Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga Jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.
Kontaktpersoner på detta företaget
Enhetschef Carina Henriksson
0515-88 55 85
Enhetschef Marita Eriksson
0515-88 55 86
Kökschef Micaela Johansson Ferm
0515-88 66 74
Kökschef Ewa-Pia Jacobsson
0515-88 55 84
Kökschef Marita Eriksson
0515-88 55 86
Kökschef Daniel Pettersson
0515-88 60 40
Kökschef Klas Hedrönn
0515-88 57 78
Städchef Solveig Pettersson
0515-88 51 60
Kökschef Carina Henriksson
0515-88 55 85
Kökschef Daniel Hjelm
0515-88 55 46