OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en passionerad matlagare.
Vår gastronomi är samtida med svensk inriktning. Vi använder ett rustikt, enkelt uttryck och värnar om det svenska matarvet som framhäver råvarorna som gärna får vara från vårt närområde. Det är viktigt för oss att jobba med det egna hantverket i köket i form av korvar, inläggningar, syltning och syrning och rökta råvaror.
Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet.Du jobbar i dag som kallskänka eller kock på en liknande restaurang, och ser dig själv som en lagspelare.
Vår restaurang är öppen alla dagar i veckan hela året, från frukost till sen middag. Verksamheten är omfattande och störst under sommarhalvåret.
Hotel Skeppsholmen ligger på den vackra ön Skeppsholmen mitt i centrala Stockholm, ingår i Nobiskoncernen. Hotellet har 81 hotell rum och sviter för mer info se, www.hotelskeppsholmen.se
Tjänsten är en heltid.
Ansökan görs på mail till Magnus Johansson
magnus@hotelskeppsholmen.se
Kontaktpersoner på detta företaget
restaurangchef Magnus Johansson
08 - 4072305
kökschef Magnus Johansson
08 - 4072300
0708 30 59 46
kökschef Magnus Johansson
08 - 4072300
0708 30 59 46
Receptionschef Louise Barnekow
0804072300
Vice vd Magnus Johansson
08 - 4072300
0708 30 59 46