OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om jobbet
Enskede Värdshus är en familjeägd restaurang som sedan 30 år erbjuder lantlig miljö i utkanten av Enskedefältets villaområde med närhet till stadens puls. Stor lunchbuffé tis-fre, julbord nov-dec, söndagsbrunch samt säsongsanpassad à la carte tor-lör. Vi är en av Stockholms största festarrangörer för högtidsdagar – bröllop, födelsedagar, företagsevent och minnesstunder och våra lokalers utformning gör att sällskap från 16-20 personer kan få en helt egen festsal. Värdshuset är på en förnyelseresa och söker därför en ny hungrig kock som inte bara vill åka med utan även vara med och "sätta kursen"...
Det huvudsakliga ansvaret kommer att ligga i framtagande av a la carte- och festmenyer ! kvällar och helger.
Vi är ett sammansvetsat team i spannet 18-77 år som tillagar mat från grunden och bygger mycket på klassiska smaker och traditioner från Svenska köket.
I nuläget drivs köket av en ansvarig kökschef Mathias som jobbar tätt tillsammans med ytterligare en kock tillika delägare.
Förutom fokus på a la carte ingår diverse uppgifter under lunch och brunch där vi även ser möjlighet till ytterligare utveckling på sikt.
Vi lägger stor vikt på personlighet och för att passa i rollen hos oss tror vi att du;
Har ett genuint intresse för matlagning och smaker
Är redo att ta dig på dig ansvarsfull roll, lojal och intresserad av svenska matlagning från grunden
Är strukturerad och målinriktad
Har lätt att kommunicera och göra dig förstådd
Är positivt lagd, samarbetsinriktad och modig
Har vana att leverera många festsällskap parallellt med à la carte
Har vi väckt ditt intresse? Stämmer du in på profilen? Vänta inte utan ansök redan idag då vi kommer hantera rekryteringen löpande.
Rekryteringen sker direkt av oss och vi vill ej bli kontaktade av rekryteringsbolag tack
Schemat löper på tre veckor: tre kvällar i veckan till 21.00 ledig var tredje helg. ett lunchpass /vecka