Kock

Kock

Arbetsbeskrivning

Clarion Hotel® är inte bara ett hotell för gäster att bo på - det är en upplevelse. Och du som jobbar inom Clarion är inte bara en anställd - du är en del av upplevelsen! Lika viktig som gästerna är för oss är du som jobbar med oss. Idag är vi över flera tusen anställda, alla med olika erfarenheter och bakgrunder. Men några saker har vi alla gemensamt - vi är personliga, vi har passion och vi strävar alltid efter perfektion!

Clarion Hotel® är en del av Strawberry.

Vi söker nu efter en kock för att förstärka vårt köksteam på Clarion Hotel Örebro.

Arbetet är förlagt framförallt till kvällstid, men dagtid kan förekomma. Vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare.

Clarion Hotel Örebro är ett fullservicehotell med 136 hotellrum, konferensavdelning, wellnessavdelning och restaurang. I restaurangen serverar vi frukost alla dagar på året, lunch till konferensgäster och à la carte på kvällarna. Vi har ofta livemusik och på fredagar har vi after work.

För dig är det en självklarhet att se till varje gästs önskemål och att skapa goda relationer till både kollegor och gäster.

Du som person är social, ärlig, engagerad, stresstålig och samarbetsvillig. Du har passion för service, mat och dryck. Du gillar att arbeta i team och att ha kul på jobbet.

Intervjuer sker löpande.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Örebro
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 2 juni 2023
  • Ansök senast: 2 juli 2023

Besöksadress

Kungsgatan 14
None

Postadress

Kungsgatan 14
ÖREBRO, 70211

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024