Kock

Arbetsbeskrivning

Restaurangen är för många av våra medlemmar och gäster klubbens hjärta och vi står för hög servicenivå, god och vällagad mat, flexibilitet och teamkänsla. Vi jobbar i en trivsam och härlig miljö dit ungefär 250 lunchgäster kommer varje dag. Vi har även konferenser, festmiddagar, företagsevenemang, julbord, temakvällar och frukostar. Vi har en fantastisk teamkänsla och ett bra arbetsklimat där vi arbetar hårt och har roligt tillsammans. Under golfsäsongen har vi öppet kvällar/helger alla dagar i veckan. Din roll som kock är förutom att laga mat ifrån grunden med fina råvaror och vara delaktig i att utveckla den uppskattade menyn att bida med gott värdskap i restaurangen för att sprida stolthet, glädje och engagemang för våra gäster och medlemmar.




Förutom att du älskar att laga mat tror vi att du:

Arbetar inom kök och restaurang.
Har ett antal års erfarenhet av yrket.
Är en trygg och glad person med bra servicekänsla, hög ambitionsnivå och rätt inställning.
Känner stolthet i att ge en genuin bra service och har en drivkraft i att skapa en unik, trivsam och lönsam golfrestaurang.
Är positiv, lösningsorienterad, flexibel och med god kommunikationsförmåga.




Tjänsten är en säsongsanställning med varierande arbetstider dag, kväll och helger på mellan 50-100%. Lön enligt kollektivavtal.




Österåkers Golfklubb är mitt upp i ett av Sveriges mest spännande anläggningar! Vi bygger om hela vår anläggning och tillsammans med Henrik Stenson Golf Design. Vi har kommit en bra bit väg och när vi är klara kommer vi erbjuda våra medlemmar och gäster 36 hål i mästerskapsklass, 9 håls par 3 bana, ett träningsområde med driving range och närspelsområde i världsklass. Vi har även tre padelbanor och under vintern anlägger vi skidspår.

Sammanfattning

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024