OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
First Hotel Grand i Falun söker en kock från och med mitten/slutet på Augusti
First Hotel Grand ligger i centrala Falun endast 5 minuters promenad från Centralstationen. Med 191 rum, 6 konferenslokaler, gym, festvåning och Mohriska Gården är First Hotel Grand Dalarnas största hotell. Konferens & bankett verksamhet samt a la carté. Vi söker dig som vill vara med och påverka och se till att Fisrt Hotel Grand blir en av Dalarnas bästa mötesplatser.
Du kommer tillsammans medd vår ansvarig i köket får vara med och påverka både menyer & rutiner etc
Heltidstjänst och varierad dag / kvällstid. Laga mat inför vår konferenser & arrangemang samt konferens luncher, och en mindre A la carté meny som vi har på kvällarna till våra hotellgäster.
Uppgifter såsom varuhantering, disk & städ och beställning ingår också givetvis
Vi uppskattar om du tycker om att vara med och påverka & förbättra och bidrar till en god arbetsmiljö och visar respekt mot dina kollegor och håller god ordning.
Krav
Utbildad kock och har jobbat ett antal år
Ansvarstagande för sina arbetsuppgifter
Är utbildad i livsmedelshygien och egenkontroll, HACCP
Ansökningsinformation
Arbetsgivare / Ort: First Hotel Grand / Falun
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tills vidare, 6 månaders provanställning tillämpas.
Vi tillämpar kollektivavtal enligt HRF Visita. Lön enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdatum: Löpande
Kontaktpersoner på detta företaget
Hotelldirektör Jacob Lönnerdal
023-794880
Hotelldirektör Jacob Lönnerdal
023-794880
Hotelldirektör Jacob Lönnerdal
HOTELLDIREKTÖR Jacob Lönnerdal
023-794 880
HOTELLDIREKTÖR Carola Parling
023-794 880
Receptionschef Anna Isaksen
023-794895
Kökschef Tomas Löweskog
023-794 880
Restaurangchef Geoff Smith
023-794888
023-794 880