OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Område måltid, Eksjö
Är du en erfaren kock med en passion för matlagning? Vill du vara med och bidra till måltidsglädje för patienter och invånare? Då har vi tjänsten för dig. Varmt välkommen med din ansökan till oss på Område måltid i Eksjö!
Vi söker
Då en av våra kollegor ska vara tjänstledig söker vi nu dig som är utbildad kock eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är en erfaren kock och vi ser gärna att du har arbetat minst 3-5 år i yrket. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, behärskar du flera språk ser vi det som positivt. Det är mycket viktigt att du har kunskap om livsmedelshygien och egenkontrollprogram. Det är även en fördel om du har erfarenhet av inköpssystem och kostdatasystem, exempelvis Matilda Foodtech som vi arbetar med.
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett varierande arbete i en modern restaurangmiljö. Vi erbjuder en god arbetsmiljö där vi tillsammans bidrar för att leva upp till uppsatta mål och skapa värde. För att du ska få en bra start hos oss får du strukturerad introduktion för att på bästa sätt kunna sätt dig in i dina arbetsuppgifter. Tjänsten vi erbjuder är ett vikariat till och med 19/1 2024, med möjlighet till förlängning. Tillträde sker 2/10 eller enligt överenskommelse.
Som medarbetare i Region Jönköpings län är du välkommen till våra friskvårdsanläggningar. De är utformade så att man ska kunna utöva friskvårdsaktivitet för att må bra, oavsett fysisk nivå och tidigare erfarenhet av träning. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här (https://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/).
Det här får du arbeta med
Vi tillagar mat och ger service till patienter på Höglandssjukhuset i Eksjö. Vi driver även vår fina restaurang Matglädje, med café och butik, i det moderna och nybyggda hus 37 på sjukhuset. Matglädje finns till för patienter och invånare.
För att du ska trivas hos oss
Känslan för mat och service är mycket viktig. Det är även viktigt att du fungerar i ett högt arbetstempo och har ett flexibelt arbetssätt. Du är självständig i ditt arbete som kock, samtidigt som du är van vid och trivs med att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Detta värderar vi högt
Vi värderar ett genuint intresse för mat, kvalitet, samarbetsförmåga och service. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara på och berikar verksamheten. Vi har höga ambitioner inom hållbarhet och lagar maten med svenska råvaror. Vi använder stor andel ekologiskt och är KRAV- certifierade.
Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Michael Fager, 010-243 42 05, michael.fager@rjl.se (semester vecka 33). Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 29 augusti.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanbeder oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Område måltid blev Sveriges bästa region i Ekomatsligan 2021 med 58% ekologiska livsmedel. Område måltid medverkar till en måltidsupplevelse som präglas av glädje, kundnytta och trygghet. Vi serverar goda, näringsriktiga och hållbara måltider till sjukhusens patienter samt medarbetare och besökare till restauranger, café och butik.
Vi söker ständiga förbättringar, är en hälsofrämjande arbetsplats och arbetar aktivt för att uppfylla Regionens hållbarhetsmål. Vi är kundfokuserade och skapar en gemensam plattform för måltidsfrågor. Våra medarbetares samlade erfarenheter och kunskap tas tillvara och bidrar till vår vision: Vi leder och driver den framtida måltidsutvecklingen inom Regionen!
Här kan du läsa mer om Område Måltid som arbetsplats. (http://Område Måltid - Region Jönköpings län.)