Kock

Kock

Arbetsbeskrivning

Är du en passionerad och nytänkande kock som brinner för hållbar matlagning och vill skapa smakupplevelser utöver det vanliga? Vill du dessutom utvecklas samt bidra och påverka vårt spännande restaurangkoncept? Då är du vår nya stjärna?

Restaurang Arken i Solna hör till konceptet Food by Coor – en restaurang som erbjuder välbalanserade måltider av genuin och hållbar matglädje. Från frukost på morgonen, lunch eller konferensen under dagen och det behövliga snackset där emellan. Det som förenar våra Food-enheter är god mat gjord på färska ingredienser, en närvarande, personlig service och ett fokuserat hållbarhetsarbete. Allt inramat i en helhetsupplevelse med trivsam miljö - Passion för matupplevelsen helt enkelt. Mat och dryck ska vara en källa till glädje och njutning. Med Food by Coor serverar vi vår matglädje helt skräddarsydd för varje unik kund. Nu söker vi dig som längtar efter att få bidra till vår helhetsupplevelse med service, kvalité och hållbarhet i fokus.

Mer nyfiken på Food by Coor? Kika in HÄR

Om rollen
Som kock på Arken får du ett stort ansvar och en stor variation i ditt matlagande då vi erbjuder våra gäster en heldagsupplevelse. Fokus kommer vara på det varma köket med säsongens råvaror– både som omtanke för gästen och naturen. Vi bjuder på god, hållbar gastronomi under avslappnade former.

Som kock kommer du möta både gäster och medarbetare på nära håll då vi arbetar välkomnande i ett öppet kök där du kommer få arbeta självständigt efter satta rutiner. Arbetsgruppen består av 8 personer och har en varm och familjär kultur som smittar av sig till gästerna i form av omtanke och genuin service. 

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:


• Förbereda menyer i samarbete med köksmästare
• Förbereda och tillaga mat
• Vara behjälplig närmsta chef i det dagliga arbetet
• Delaktig i förbättringsarbetet av verksamheten
• Egenkontroller och inventering

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Solna som inleds med en sex månaders provanställning. Du kommer arbeta dagtid mån-fre, kvälls- och helgarbete kan förekomma vid tex event. Du rapporterar till restaurangchef.

Vår nya stjärna
Du är utbildad kock och har några års erfarenhet av yrket och har ett genuint intresse för matlagning och dess råvaror. Du känner dig trygg och självsäker i din yrkesroll och har ett eget driv framåt. Du har god kunskap inom branschens hygienregler och utbildning inom HACCP, hälsa och hållbarhet är meriterande. Du behöver kunna prata och och kommunicera på svenska och/eller engelska.

Din personlighet 
Du är en viktig del i verksamheten där noggrannhet, engagemang och service är självklarheter. Du kommer trivas hos oss om du har en stor passion för god mat och ett genuint intresse för att skapa hållbara måltidsupplevelser med det lilla extra. Du är trygg i dina kökskunskaper samt har en kreativ läggning som initierar utveckling och innovation vilket gynnar såväl våra gästers matupplevelse som din personliga utveckling. Du trivs med att ta eget ansvar samtidigt som du ser fördelen med att arbeta i team för att leverera bästa service och kvalitet. Du bidrar aktivt till att skapa en arbetsplats med god stämning.

Stämmer detta in på dig? Tveka inte att höra av dig! 

Vi erbjuder 
Du kommer in i ett team med höga ambitioner som tillsammans utvecklar restaurang Arken- Food by Coor med fokus på hållbarhet. Coor är en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vidare arbetar vi aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för sina anställda och också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.   

Kontaktuppgifter och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Restaurangchef Emelie Pripp på emilie.pripp@coor.com. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR.

Vi ser fram emot din ansökan! 


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det vare dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Kontaktpersoner på detta företaget

Gruppchef Mikael Larsson
08-55396181 0730-684058
Coor Service Management

Johanna Lindstedt
08-7642532
Marcus Kahanek
011-194354

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Coor Service Management
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 22 september 2023
  • Ansök senast: 21 oktober 2023

Besöksadress

Trångsundsvägen
Kalmar

Postadress

Råsundavägen 12
Stockholm, 17311

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024