Kock

Arbetsbeskrivning

Vi serverar helstekt lammfilé, fläskfilé och oxfilé – som trancheras av kockarna i restaurangen. Tillbehören väljer gästerna själva från tre generösa tillbehörsbord, där mycket är vegetariskt. Förrätter, desserter och övriga varmrätter beställes à la carte. Vi har en fantastisk vinlista där våra sommelierer guidar gästerna.
Butik med mat online. I butiken som ligger i anslutning till restaurangens entré erbjuds kvalitetskött, såser, gratänger, förrätter, desserter, egentillverkade charkuterier, ostar, och andra lokala delikatesser.
Lammet & Grisen i Sälen är en av Sveriges mest välbesökta restaurang. Vi är belägna på Lindvallens område. Vårt koncept är helstekta filéer som trancheras av våra kockar i restaurangen. Vår vinkällare är mycket uppskattad och innehåller ca 900 olika viner. Vi har en delbutik i anslutning till restaurangen där vi erbjuder många lokalproducerade produkter. Säsongen börjar i december och avslutas i april.
Vi är ett stort härligt gäng som jobbar i köket under vintersäsongen.
Vi jobbar i olika team bl a:
Stek - jobbar med att tillaga allt kött
Tranchör - skär upp och guidar om vårt kött till alla gäster i restaurangen
Kock, à la carte - förrätter, varmrätter, desserter
Buffé - förbereder alla tillbehör och tillagar även a la minute under kvällen
Disk - en av de viktigaste tjänsterna, förser oss med ren disk
Butik - vår delibutik där vi säljer mycket lokalproducerade produkter

Sammanfattning

  • Arbetsplats: LAMMET & GRISEN I SÄLEN AB SÄLEN
  • 3 platser
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 18 oktober 2023
  • Ansök senast: 17 november 2023

Besöksadress

LINDVALLEN
None

Postadress

Fjällvägen 21
SÄLEN, 78067

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024