Kock

Kock

Arbetsbeskrivning

Hotel Fratelli vid Soltorget i Karlstad öppnar för gäster i april 2024. Gästen som besöker oss söker en upplevelse utöver det vanliga, en upplevelse med det lilla extra, där maten och drycken står i fokus och där värdskapet inte går att missa. Med vår passion för mat och vin vill vi guida våra gäster genom en resa av smaker och dofter. Våra ambitioner är högt ställda och vi vill att våra medarbetare ska leverera värdskap i världsklass varje dag och skapa en atmosfär som ska kännas som hemma för både gäster och personal.




Vi söker nu passionerade och kreativa kockar till våra tre restauranger. Du har ansvar för att förbereda och tillaga rätter av högsta kvalitet. Samarbetet med resten av köksteamet är avgörande för att säkerställa en effektiv arbetsmiljö och upprätthålla våra högt ställda ambitioner. Vi välkomnar att du delar med dig av nya idéer som passar vårt koncept.




Du brinner för att skapa minnesvärda matupplevelser, är flexibel, intresserad av att utvecklas inom din yrkesroll och har en förmåga att prestera under högt tryck. Gästkontakt är en viktig del av vårt koncept, så vi letar efter någon som trivs i interaktionen med våra gäster och har förmågan att skapa minnesvärda matupplevelser.




För att vara framgångsrik i rollen krävs minst 3 års erfarenhet som Kock. Flexibla arbetstider är en självklarhet för oss och du kan förvänta dig att arbeta både dagtid, kvällar och helger.




Vi ser fram emot din ansökan. För den här tjänsten kommer vi att rekrytera löpande, så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.




Start: 2024-04-01
Omfattning: Varierande sysselsättningsgrad, heltids- och deltidstjänster
Lön: Timlön

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hotel Fratelli
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 17 januari 2024
  • Ansök senast: 25 februari 2024

Liknande jobb


Kock, fast tjänst

Kock, fast tjänst

23 december 2024

Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024