Kock

Arbetsbeskrivning

Noot är en restaurang som lagar nynordisk mat baserad på närodlade råvaror i säsong. Hållbarhet, närodlat, zero waste och i säsong är ord vi lever efter. Det är inte fine dining även om vi är ambitiösa i restaurangupplevelsen vi vill förmedla. Detta gäller allt från vinlista och mat men givetvis även servicenivån. Tanken är en prisvärd och intressant meny.

 

Vi söker en kock som vill vara med i vårt team och göra våra gästers upplevelse till något utöver det vanliga.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
Alla relevanta arbetsuppgifter som förekommer i ett kök.

VAD VI KRÄVER AV DIG:

Den vi söker skall ha en mycket god samarbetsförmåga och ha positiv attityd gentemot gäster såväl som medarbetare. Vi vill att du är diplomerad kock från en restaurangskola och/eller har 3 års dokumenterad yrkesvana. Ett brinnande intresse för lokala råvaror och det hållbara, vara flexibel och besitta kvalitetsmedvetenhet men framför allt vara passionerad och vilja utvecklas!

 

Goda kunskaper i svenska eller engelska.
 
VI ERBJUDER:
Anställning på ett internationellt hotell.
Goda utvecklingsmöjligheter, ett flertal personalförmåner samt friskvårdsbidrag.
Kollektivavtal
Anställningen är en tillsvidareanställning 100%
Oregelbundna arbetstider
Tillträde enligt överenskommelse




RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL
Med bästa läget i stan och en fantastisk personal levererar vi förstklassig service till våra gäster. Vårt mål är att vara Göteborgs bästa hotellarbetsplats. Vi är ett hotell med 355 hotellrum och sviter, bar & restaurang, stor konferensavdelning och fantastiska publika ytor. Vi hoppas du vill vara en del av det nya Radisson.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Radisson Blu Scandinavia Hotel
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 6 mars 2024
  • Ansök senast: 20 mars 2024

Liknande jobb


12 december 2024

Kock Hamnkrogen Kristianopel

Kock Hamnkrogen Kristianopel

26 december 2024

Kock med  kunskap

Kock med kunskap

25 december 2024