OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!
Clarion Hotel® is part of Strawberry.
Nu söker vi på Clarion Hotel & Congress Sea U - KOCKAR som brinner för god mat och service!
Om tjänsten
Vi letar efter dig med stor passion och kunskap inom mat, du älskar god service och har näsan för vad som trendar för tillfället. Vi vill att du ska inspirera kollegor och dela med dig av din erfarenhet och kunskap. Du är en positiv kraft att räkna med och har en entusiasm som smittar av sig på gäster och kollegor i hela huset.
Som kock på Clarion Sea U arbetar man inom båda våra restauranger på roterande schema. Vi tror att detta främjar kunskapen över avdelningsgränserna och stärker servicen mot våra gäster. Ett gott samarbete krävs för att säkerställa en hög servicenivå och gästupplevelse. I och med detta sätter vi stor vikt vid att man är flexibel, tillmötesgående med en JA attityd och att man förstår restaurangernas olika koncept och arbetar därefter.
Vi söker dig som
* Har kockutbildning
* Tidigare arbetat i a la carte kök
* Har tidigare kunskap om egenkontroll vid livsmedelshantering.
* Oberoende, strukturerad, noggrann och pålitlig
* Har initiativförmåga och är flexibel
* Är en bra kommunikatör och har lätt att skapa ett gott klimat i ditt team
* Att du kan ett skandinavisk språk flytande , och engelska i tal och skrift är ett absolut krav.
Kontakt:
Andreas.Albrektsson@strawberry.se
Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat
* Att skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för restaurangens gäster.
* Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta
* Daglig mise en place, a la carte, luncher, brunch/festvåning m.m.
* Följa sedvanliga samt hotellets rutiner kring råvaruhantering och hygien
* Följa de riktlinjer inom det satta konceptet och efterleva detta
* Säkerställa att köket och bakutrymmen och lager hålls rena och fräscha.
* Arbeta med kundnöjdhet
* Hålla ett gott samarbete mellan service, bar, kök och övriga avdelningar