OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Köket i Källby står aldrig stilla och med företagets framgång kommer också behovet av fler duktiga medarbetare. Är du utbildad inom matlagning /livsmedel och har ett stort intresse för mat? Då kan det här vara tjänsten för dig.
Vi söker nu en vikarierande Kock till Dafgårds restaurang med erfarenhet av och ett brinnande intresse för matlagning. Vikariatet sträcker sig t.o.m. årsskiftet men med goda chanser till förlängning.
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som trivs med att arbeta i team och vill laga mat till våra medarbetare på Dafgårds. Dafgårds restaurang erbjuder våra gäster frukost och lunch samt fikapauser. I ditt arbete kommer det att ingå vanliga dagliga köksrutiner, arbetsuppgifter och det ansvar som finns i ett kök. Restaurangen är mycket mer än bara en personalrestaurang, vi lagar också mat till Dafgårds kunder, externa gäster samt anordnar representationsmiddagar, konferenser och event.
Kvalifikationer & Egenskaper
Vi söker dig som har genomgått Restaurang- och livsmedelsprogrammet samt har några års erfarenhet av liknande arbete. Vi ser att du är en prestigelös lagspelare som har lätt att samarbeta och ge god service. Du tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter, helhetsresultat samt kvalité.
Du är självgående med en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete.
Arbetstiderna är dagtid, måndag-fredag.
Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Ansök här" i denna annons. Ansökningar som kommer in via brev eller e-mail tas tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor sänd gärna ett e-mail till Johan Fondelius, johan.fondelius@dafgards.se
Sista ansökningsdag: 14 juli 2024
Om Köket i Källby
Gunnar Dafgård AB är ett svenskt familjeägt företag med drygt 1 350 anställda och en omsättning på drygt 4 miljarder SEK. Företaget grundades 1937 i Källby, Västergötland och där finns fortfarande huvudkontor och all produktion. Under tre varumärken; Dafgårds, Billys och Gorbys, säljs frysta och kylda livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurang och storkök samt export.